View Single Post
  #5465 (permalink)  
Vechi 03 ian 2014, 18:08:48
anamaria petreus's Avatar
anamaria petreus anamaria petreus este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2011
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: rina 90
Date: 167cm, 79.4kg
Mesaje: 1.499
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 75 ori in 56 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de soggy Vezi mesajul
Cu mare placere draguta...
Ana Maria multumim pt info. Am invatat si eu cum e cu supa.
cu placere . Ma bucur ca va sunt de folos

Citat:
Anterior postat de soggy Vezi mesajul
Felicitari pt bebel Ana Maria. Sa ti creasca mare si sanatos. Cand mai intri sa ne spui ce e si ce mai face...tu tii si tu rina?
Multumesc. E fetita,Bianca- Maria o cheama. Eu am mai tinut Rina dupa ce am nascut-o pe prima fetita,Ioana pe numele ei . Am slabit foarte,foerte bine,dar din pacata nu am dus la capat cele 3 luni si apoi cele 3 luni de mentinere si m-am ingrasat la loc . Dar de data asta nu mai fac asa, o sa ma tin de dieta, chiar daca ea nu vrea sa se tina de mine

Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
Data viitoare cand fac sarmale doar cu carnita voi pune si putina grasime in ele poate asa nu mai ies asa tari.
Carnatii sunt de casa sau cumparati?
Pacat ca nu putem manca gustari e tare aiurea ca daca nu papi consitent cam faci foamea


eu am trisat azi,am comis-o rau de tot...data trecuta cand m-am apucat de rina aveam inainte o saptamana de antrenament,o sa continui mai departe cum trebuie,clar prima saptamana e compromisa,abia de luni o voi tine cum trebuie iar la amidon va trebui sa pap ceva mai consitent,am mancat de foame as putea spune,prostia mea ca nu am mancat ciorbita care mi-am facut-o.
carnatii au fost de casa,dar nu are importanta,pot fi si din comert, Rina nu ne impune sa mancam doar mezeluri facute in casa.

la a 2-a problema, eu zic asa: nu te lasa pe lunea viitoare ,ca sigur iar nu reusesti. asa am facut si eu vreun an de zile, azi o dadeam in bara si ziceam ca ma apuc de maine,maine la fel, ma apuc de luni si tot asa trece timpul si noi tot rotunde ramanem. Deci maine continui de unde ai ramas si in seara asta nu o da in bara te rog . o sa vezi,prima sapt e nasoala pana se obisnuieste stomacul fara n gustari ,dupa aceea o sa zici ca nu stii cum ai putut manca atat de mult si atatea combinatii haotice. Deci haide ca poti. De asta suntem pe forum sa ne susutinem una pe alta. eu la prima tura doar cu ajutorul fetelor am reusit,mai ales cu Alina-Cristina pe care o pupacesccccccccccc
anamaria petreus, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2301 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1784 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui anamaria petreus:
costina89 (03 ian 2014), soggy (03 ian 2014)