View Single Post
  #5476 (permalink)  
Vechi 13 dec 2011, 12:58:59
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul




Nuuu, nu nepăsătoare, dar să încerci să-ţi dai un pic de credit, zău aşa! Ai slăbit aproape două treimi din drum, şi nu e puţin!! Nu te placi mai mult acum decât când aveai cât aveai?
Şi-apoi, am văzut eu acolo că scrii la începutul jurnalului, ai fost pufoasă dintotdeauna. Păi îţi dai seama că toată rotunjimea aia e bine înţepenită acolo, nu? O să dureze ceva până o dai jos, n-ai cum să slăbeşti în intervalul ăsta de greutate la fel de simplu ca în primul, chit că mănânci cum trebuie şi faci sport - organismul ştie că acolo sunt rezerve dintotdeauna, cum să renunţe aşa, cu una, cu două, la ele?!
Hai, fetiţă, sunt convinsă că dacă te linişteşti un pic vezi că nu e chiar aşa de negru. Ştiu că e greu, ştiu că te apucă pandaliile când te chinui zile şi zile la rând, şi degeaba - dar "chinul" nu e în primul rând ca să slăbeşti, e ca să înveţi să mănânci mai sănătos şi mai cumpătat. O să fie perioade în care stagnezi, multe şi enervante, dar asta nu înseamnă că nu faci bine ce faci - doar să ai un pic mai multă răbdare, tu cu tine!
Citat:
Anterior postat de vera37 Vezi mesajul

ahhhh daca-i fi langa mine, stii ce ciufuleala ti-as trage? ti-ai reveni din toate depresiile
hai fugi la piata, plimba-te un pic mai mult si sa vezi relaxare
Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Of,mai, Diana, ti-am zis de atatea ori sa te linistesti si sa nu te mai stresezi atata, ca nu face bine. Ai vazut ca si eu intru in perioadele mele negre si ma chinuiesc sa ma scot din ele, ca sa nu ma obsedeze greutatea.

Iubita mea, incearca si tu sa tii o dieta hiperproteica - pentru perioade din astea prelungite de platou functioneaza. Da,o sa ai probleme cu tranzitul, dar daca tot iti iei materia prima ca sa scapi de problema asta, numai bine axeaza-te pe proteine si vezi ce s-o intampla. Asa scapi si de efectele neplacute ale carbohidratilor si e posibil sa te scoti si din perioada asta - incearca un Dukan, o Monica Ramirez. Te pup!
Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Buna, Diana!
Stii ce nu am inetels eu: ai avut sau nu tranzit? Ca daca nu ai avut, e clar!

Ce zic fetele e foarte util - ma refer la o dieta hiperproteica - dar eu zic sa o lasi dupa Sarbatori.
De Sarbatori e imposibil sa nu gusti o prajiturica, ceva alcool, combinatioi de proteine si carbo si se va pune tot la loc inapoi.

Cantareste-te dupa ce mergi la toaleta.
Trebuie sa iti vina musafirii in cateva zile? Vezi si daca nu ai mancat sarat in ultima vreme si daca ai baut suficienta apa.

Te pup si o sa vezi ca dupa Sarbatori o sa scazi cum trebuie!
O zi frumoasa si fa mult sport! Ajuta si ajuta si la psihic!
Dragele mele,
O sa raman pe hipocalorica, o sa incerc(a mia oara) sa ma pastrez la un anumit nr de calorii, nu stiu care, dar ma hotarasc).
Psihicul...incerc sa il inveselesc si sa il fac sa nu ma mai streseze. Incerc sa scot la suprafata, pentru mine, faptul ca am slabit si pana aici, ca nu mai sunt supraponderala si ca suntem oameni, gresim si e normal sa mai si crestem sa mai si scadem in greutate. De asemenea incerc sa ma conving ca greutatea e atat de insignifianta pe langa multe alte lucruri care chiar merita facute si traite!Si ca e pacat sa stau sa ma tangui ca ma ingras sau slabes putin. Asa ca....o sa am grija la alimentatie si o sa fac sport in continuare dar de asemenea o s aincerc sa nu ma mai las tulburata de cantar, desi stiu ca e greu, azidimineata am vazut cat e de greu sa fii dezamagit, mai ales dupa munca depusa. Dar la urma urmei, organismul e un material, care ca orice material, se intinde, se lasa, se stramteaza.Atata timp cat e un material manipulabil, eu am castig de cauza!
Va pup si v imbratisez!Mereu mi-ati fost alaturi si va apreciez pentru asta!

IAr la final imi cerc scuze pentru greselile de oritgrafie dar ma dor mainile de la 80973470 de sacose carate si ma si grabesc
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]