View Single Post
  #548 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 09:34:56
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Citat:
Anterior postat de UluceanuAnaMaria Vezi mesajul
O doamne, ce nume nepotrivit! Pai hmm.. am facut mai multe tipuri.. in special am facut tae bo pentru abdomen (asta cred ca te ajuta mult pentru problema ta) ca acela de cardio nu-mi place ca transpiri foarte mult, am facut exercitii cu Jane Fonda (dai search pe youtube jane fonda workout beginner/advanced, in functie de nivelul pe care-l ai) si am mai facut si Skinny Bitch, un program pe care-l gasesti aici pe forum.. Stiu ca pilates mai e bun pentru abdomen dar mie, personal nu-mi place.. Spuneam ca nu-mi place sa transpir da' nici chiar asa! Sa nu transpiri deloc..

Scuza-ma pentru 40 de minute, ma duc sa ma fac 'frumoasa' , cum zic eu , pentru scoala dupa care revin cu bolul de supa in fata calculatorului sa mai stam la o sueta Te pup

Se poate mai frumoasa decat esti deja??
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]