View Single Post
  #55 (permalink)  
Vechi 05 feb 2011, 23:54:48
Busha's Avatar
Busha Busha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: disociata
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Alex (Busha)

Salut, fetelor.

Ma simt foarte prost pentru ca nu am mai scris de foarte mult timp- asta pentru ca m-am angajat si a trebuit sa trag tare tare pentru perioada de proba

M-am ingrasat 1.5 kg- am 64 de kg acum, insa nu disper. E ok ca nu mai am 71, spre exemplu si ca am reusit totusi sa nu o iau in sus .

Am scot aproape complet carnea, dupa cum imi propusesem si ultima data cand am postat, si am trecut mai mult pe vegetale.

Cum m-am ingrasat? Pap mult prea multe migdale, unt de arahide (cu 97% compozitie de arahide) si fistic (prajit, nu crud ). Si aici am de lucrat. Plus ca trebuie sa reiau tae-bo. Ma obisnuisem sa il practic in fiecare seara, insa odata cu acest job, mi s-a epuizat tot timpul disponibil si oricum, cand ajung seara, sunt franta.

Totusi, trebuie sa incep urmatoarea runda de slabit.

Nu sunt dezamagita pentru cele 1.5 kg luate, pentru ca e ok, nu am ajuns la peste 65, ceea ce e foarte bine.

Imi propun ca usor usor, sa ajung, intr-o prima faza, la 56 kg si as dori sa se intample acest lucru in jurul lunii mai, sau chiar iunie. Sunt prea pretentioasa? Nu cred...eu zic ca e ok.

Inca o data imi cer mii de scuze pentru pauza mea, va doresc un an nou de 1000 de ori mai bun decat 2010, cat mai putin kg si sanatate multa
Busha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2110 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 819 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]