View Single Post
  #55 (permalink)  
Vechi 20 apr 2011, 09:37:34
florescu catalina's Avatar
florescu catalina florescu catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nici una
Date: 158cm, 60.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de campanie - Catalina

Mi am luat zilele trecute tensiunea, e schimbata fata de cand fumam, iar bataile inimii sunt practic la jumatate...asta ca sa va faceti idee cat de mult se schimba metabolismul umei prsoane care s a lasat de fumat, cat de lent devine.
Am si eu 2 porbleme acuma:
1. am inceput sa folosesc crema termica impotriva celulitei de la Gerocosen. Folosesc de 2 saptamani, nu sunt nici multumita nici nemultumita, in principiu face pilea mult mai ferma si asta imi place.... dar celulita ramane dedesupt, nu va faceti iluzii... am inteles inca ca sunt persoane care folosesc crema in tandem cu exercitiile si ma intrebam cum se procedeaza... eu una, cand fac exercitii, ma imbrac cu pantalon de neopren si cu burtiera pentru slabit, transpir mult mai bine asa...cam care ar fi ideea? sa ma dau cu crema exact innainte de exercitii, sau cum?
2. mi al luat bancuta step up pentru aerobic, recomndati mi va rog un step aerobics class, un material video ceva, am incercat sa gasesc, dar singura nu am descurc.

Cat despre slabit.... am ramas blocata undeva intre 54 - 54.500, dar nici nu mai sunt prea motivata, pentru ca imi place cum arat asa...
florescu catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1863 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1346 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]