View Single Post
  #55 (permalink)  
Vechi 26 mar 2012, 20:23:51
yasemin's Avatar
yasemin yasemin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mar 2011
Locaţie: deva, Romania
Dieta: hipocalorica/hiperproteica
Date: 160cm, 55kg
Mesaje: 70
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnalul slabutei ambitioase :)

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

Buna, Larisuca!
Imi cer scuze, abia acum am vazut mesajul tau, aseara deja intrasem in camaruta din spate, la tv, nu m-am simtit chiar bine.
La pranz ai putea sa iei pe langa acele legume niste peste la gratar sau puiut, o pulpa sau o jumatate de piept de pui.Iar la cina mananca o supa sau o ciorba cu un bucatica de branza(e cam ciudata combinatia,dar imiplace) sau fa-ti carnita la cuptor cu legume, la fel ca la pranz.Sau o salata de legume, cu varza, morcovi, rosii, castraveti, telina si papa cu o omleta (desi fetele mi-au spus la un moment dat ca ouale nu se mananca searaDar de asta nu m mai tinut cont...Aia nu se mananca, aia nu se mananca...Mananc si eu ce am prin frigider)
Batonul fitness mananca-l in prima parte a zilei, are carbo destui de multi si nu cred ca e prea bine sa il mananci seara.

E bine si dupa 18 la sala, ai grija sa mananci inainte de sala cu 2 ore si dupa sala la fel.

Despre cantar, eu am un catnar electronic, l-am gasit pe la parinti prin Spania, cand am fost in vizita.Atunci nu cantaream nimic, nu tineam cont de ce mananc,dar pana la urma s-a dovedit a fi folositor
Nu conteaza ca e cantar electronic sau mecanic, important e sa ai idee cam cat mananci, ca poate nici mie cel electronic nu imi arata 100% adevarul.


Daca nu ai pofta de mancare si mananci putin, cumpara migdale ,seminte de dovleac, de floarea soarelui, nuci sau alune.Astea sunt fructe oleaginoase si sunt foarte sanatoase pentru corp si minte.Au multe calorii dar daca mananci 20-30 de grame de migdale, sa zicem, iti strangi nr de calorii necesar si mananci si alimetne sanatoase.Dar sa nu faci asa zi de zi, pentru ca nu poti sa mananci zi de zi 600-700 de calorii iar pana la 1200 sa mananci migdale sau nuci

Eu beam 2 litri de lichide pe zi dar de la un timp iar am probleme cu hidratarea si mai mult de 1 litru, 1 litru jum nu intra.Nu e musai sa bei 2 litri de apa.Lichide, la modul genereal, apa ,ceai,supe, sucuri naturale facute de tine in casa(grija mar ca au zahar mult, din fructe).

Pup o Larisuca frumoasa!
Azi o sa fiu mai mult pe aici, poate stam de vorbaAseara eram la munac

Buna draguta! acum am reusit si eu sa intru, sa imi calculez siiii...azi am fost cuminte, am papat 1204 calorii iar la sala a fost atat de bine,am facut aerobic si dupa calcule am dar jos vreo 350 kcal Nu mi-am luat decat legumele la pranz desi ar fi fost tare bine sa am si putina carne , mai ales ca am fost si la sala si na...era mai bine dar pe viitor o sa stiu cxe am de facut batonul intr-adevar l-am mancat la g1 iar inainte de sala am papat 2 bucatele de ciocolata amaruie si un mar..nu stiu cat de buna e combinatia dar daca tot nu am mancat calumea la pranz am zis sa am cat de cat energie si a fost bine seara...hm...cum spuneai si tu..am mancat cam ce am avut in frigider , mai ales ca nu mai aveam niciun chef sa imi fac ceva...branza cu rosii si ardei gras tu ce ai papat azi bun? :* eu fug la un dus ca sunt si rupta de oboseala
yasemin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2124 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1607 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 833 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]