View Single Post
  #5580 (permalink)  
Vechi 19 dec 2011, 18:50:19
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata!
M-am cantarit si...cantarul asta al meu e nebunDupa cum am spus saptmana trecuta, aratase 71,3.Nu am crezut rezultatul ala pt ca era imposibil. In dimineata asta a aratat prima data 71,1 si am zis sa ma mai cantaresc o data.A fost 70,8. L-am mutat in mai multe locuri: 70,8.Deci cred ca asta e greutatea.Cu 100 in plus fata de ce am acum Nu imi convine prea mult, bineinteles, dar avand in vedere ce porcarii am facut saptamana asta... O sa trag tare sapt asta, poate poate cobor sub 70 pana la Sarbatori.Macar 69.9 sa fie.

Asadar mi-am aflat greutatea.Ma bucura ca e 70, nu e chiar asa grav. Fata de greutatea de astavara este grav, dar cum nu mai vreau sa ma leg de cum eram atunci, ma linistesc si ma prefac ca e prima runda de slabit si am slabit 13 kg pana acum. Stiu ca e aiurea sa am in plus, chiar si 100 de gr, pentru concurs, dar nu vreau sa mai fiu nebuna cu cantarul.Stiu ca sunt cuminte si ma tin de treaba, o sa am si rezultate...

Acum merg sa modific tickerul si apoi plec in oras, la banca, la cumparaturi iar la intoarcere ma bag la sport
Buna Dia!...heiii este o veste buna...ai vazut ca se rezolva...sigur era de la tranzit....acum daca ti-ai revenit ...ai sa vezi ce rezultate bune vei avea de aici in colo....si eu azi am fost numai intr-o fuga....cumparaturi....gatit sarmale pt al meu...carne porc prajita...eu am fost cumintica am papat piept de pui gratar...si am mai facut si o ora taebo+zumba....saptamana asta vreau sa tin si eu si mai intens...si cu alergatura ...de dinaintea sarbatorilor+sport...sigur mai scad un pic...dar...este posibil si sa nu ca tb sa-mi vina rusii...acum ce o fi o fi...nu este o tragedie.....o seara frumoasa!
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]