View Single Post
  #56 (permalink)  
Vechi 31 mar 2012, 10:17:42
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Anamaria - file de jurnal

Citat:
Anterior postat de brainiac Vezi mesajul
Buna draga mea! ce mai faci? cum mai merge treaba? Sper ca sunt toate bune... m-am gandit la tine si am oprit sa-ti fac o vizita! weekend placut sa ai
Bună, dragele mele! Mie îmi merge bine, e ok, am tot fost plecată pe ici, pe colo, dar vreau să vă împărtășesc o veste! M-am înscris la un concurs de alergare montană, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, la Herculane. Nu vă spun care, că nu aș vrea să încalc vreo regulă a site-ului. Ideea este că în fiecare zi alerg cel puțin o oră, iar în mai voi participa la semimaraton, adică aproape 22 de kilometri de alergat prin munți. Este o provocare extraordinară pentru mine, dar provocarea cea mai mare este să particip la un maraton (peste 40 de km) în octombrie, în Piatra Craiului.
Am alergat cu întreruperi, ce-i drept, o zi da, una nu, două da, trei nu, dar cert este că încep să-mi recapăt condiția fizică. De asemenea, devenisem obsedată de kilogramele pe care le am, mă cântărisem întruna, cam de șase-șapte ori pe zi, mă măsuram zilnic și mi-am dat seama că asta este o obsesie.
Așa că mi-am propus ca, până în ziua de dinaintea concursului de la Herculane să nu mă mai cântăresc sau să mă măsor. Mi-am făcut niște poze cum arăt acum și cum voi arăta atunci, că altfel devin o obsedată.
Asta nu înseamnă că renunț la voi sau că renunț să mai postez aici. Comunitatea slăbuțe.ro m-a ajutat enorm și mă ajută în continuare, fiindcă dau peste oameni care au aceleași probleme ca și mine, aceleași dileme, aceleași nehotărâri și vă mulțumesc din suflet încă o dată că existați.
Intenționez să fac un update cel puțin o dată pe zi cu ceea ce fac și să vedem împreună progresele. Vă îmbrățișez cu drag!
Să vă mai povestesc și altceva... când i-am spus că vreau să particip la maraton, al meu soț a pufnit: ”Tu crezi că vei fi în stare să faci așa ceva? Nu vezi că începi o mie de lucruri și nu termini nici unul?!”. M-a durut, dar are dreptate, dacă dau timpul înapoi, așa e.
Mai apoi, am vorbit cu cel care organizează maratonul din Piatra Craiului, un prieten bun al soțului meu. L-am întrebat dacă el, care a fost și încă este sportiv de performanță, crede că voi termina (nu-mi trebuie să câștig, ci doar să termin cursa). ”La cum te știu eu, mai ales că te-a enervat și al tău, sunt sigur că vei reuși. Te aștept în octombrie, sunt sigur că vei fi o surpriză plăcută pentru mulți”.
În concluzie, iau o gură maaaare de încredere în mine și mă pun pe treabă serios.
Vă îmbrățișez cu drag!
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!