View Single Post
  #5622 (permalink)  
Vechi 25 nov 2011, 00:08:19
lavydor's Avatar
lavydor lavydor este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2010
Locaţie: Pordenone, Italia
Vârsta: 43
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 56kg
Mesaje: 877
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (II)

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul


Nu am spus nicaieri ca toti trebuie sa gandim la fel.
Drept dovada, te-am invitat si la dialog cu 2 intrebari: "Ce au fulgii de ovaz? sau hrisca?"...

Ai zis ca ti-ai format o parere,... care este explicatia stiintifica, logica si demonstrabila vis-a-vis de aceste 2 cereale? Poti posta si texte/linkuri catre studii cu notorietate facute de oameni de stiinta, unde este demonstrat ca aceste 2 cereale au probleme.
Am descoperit persoane care m-au facut sa imi schimb parerea prin explicatiile lor stiintifice, logice si demonstrabile.Nu este de datoria mea sa indeplinesc aceste cerinte--poate a ta, ca esti fondator si esti aici ca sa ne ghidezi, sa ne ajuti..poate un mentor pentru unele slabute!
Sa imi spui tu mie cate slabute vin pe acest site cu explicatii stiintifice si logice si demonstrabile!!! ''Demonstrabil'' este pe pielea noastra ca sa spun asa..la unul functioneaza un aliment..o dieta, la altul, nu.
Mi-am spus parerea despre cereale in general, demonstrabil pe mine ca nu sunt bune si cercetate de altii cum ca nu ar fi benefice! Si la acei "altii"parerile sunt impartite, fie ca sunt cercetatori, doctori, specialisti in nutritie!..ba ca ar fi bune cerealele, ba ca nu ar fi bune!
2 la mana: sa iti spun despre hrisca cum ca are efecte benefice atunci cand o folosim pentru inlocuirea carbohidratilor din alte surse, in special la diabetici.Are un continut foarte scazut de gluten,sau chiar deloc!Spun unii...Eu sunt Lavinia, una dintre slabute....nu doctor sau vreun alt om de stiinta!