View Single Post
  #5697 (permalink)  
Vechi 15 mai 2014, 14:53:24
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul

Ema daca ai inceput sa faci si sport e posibil ca din cauza asta sa vezi la inceput un plus mic pe cantar dar sunt sigura ca in 2 sau 3 zile va porni la vale fara probleme.


E foarte adevarat ce spui tu. Intradevar trebuie sa consumi mai mult decat ingerezi dar in dieta ketogenica toti spun ca nu e foarte important numarul de calorii ci gramele de grasimi pe care le manaci zilnic . Trebuie sa fii foarte atenta ca numarul gramelor de grasimi sa fie mai mare decat numarul gramelor de proteine . Carbo e recomandat pana in. 50 de grame pe zi daca faci antrenamente grele la sala si pana in 30 de grame daca faci antrenamente usoare. Cand ti-am scris de calorii m- am referit ca e normal sa mananci daca ti-e foame nu neaparat sa faci un anumit numar de calorii zilnic. Sper sa nu te superi pe mine. Iti spun din ceea ce am citit nu ca as fi un exemplu de urmat. Inca incerc sa- mi gasesc calea . Am experimentat mult ( poate in detrimentul meu) si sincera sa fiu am ajuns la o concluzie foarte simpla. Daca vrei o viata fericita trebuie sa inveti in primul rand sa te iubesti asa cum esti , sa inveti sa fii ponderat atat in mancare cat si in sport ,fara extreme ( e tot o extrema ce fac eu acum si s-ar putea sa reconsider totul).
Cum sa ma supar? Toate experimentam si cautam solutii.
Eu am mai citit despre Keto ca poti creste pana la 100g carbohidratii - cand faci efort. Eu nu pot sa scad sub 60-70 inca. Am nevoie si de fibre ca sa nu ma constip.
Eu vreau un regim pe termen lung - poate sa se cheme oricum - merg pe principiul keto - dar incerc sa adaptez la ceea ce pot tine pe termen lung. Ca degeaba reusesc eu sa tin un regim 3 zile.
[/QUOTE]
E bine sa adaptezi nevoilor tale. Eu ma stradui sa gasesc un stil de viata pe care sa- l pot mentine pana la moarte nu o dieta fie ea si de un an! Am experimentat asta si nu merge. Am dat de atatea ori cate 10 , 15 kg si le- am pus la loc imediat ce am renuntat la asa zisele principii ale dietelor tinute incat am realizat foarte clar ca nu asta e drumul meu.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui dayanna:
Ema55 (15 mai 2014), Michelina (15 mai 2014)