View Single Post
  #57 (permalink)  
Vechi 13 aug 2010, 08:50:23
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 04

Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Neatza, slabutelor Eu nu reusesc sa va mai prind din urma Un sfarsit de saptamana fantastic s-aveti!!
Pupicei dulci Caro ! Multumim la fel !
Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Eu am fost un dezastru ieri dup-amiaza, 2 felii de tort am devorat Sport ioc! Doar mers mult pe jos. Candva o sa-mi revin pe luni incolo cred. Mereu citesc de filmuletul de le Emy,acu chiar sunt curioasa si-o sa-l caut la tine pe pagina
Caro tu cred ca ai mancat in locul meu tort ieri ca eu nu am mai putut papa ieri decat fructe ! Nici macar o inghetata toata lumea se mira,dar daca nu imi era pofta ce sa fac,dar alaltaieri mi-am bagat nasul in torturi ! Ha si a mai fost unu de banane ,dar nu l-am pozat ca sau inchis bananele la culoare in el si nu arata bine ,dar la gust ,super bun.Filmuletul este super mai ales el ! Are ceva care iti vine sa faci cu el ! Tae-bo !
Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Parca v-am pove ca matusa mea ar fi trebuit conf medicilor sa nu mai fie demult pe lumea asta si iaca, au trecut mai bine de 10 ani de cand s-a operat (era mult mai grav) si s-a recuperat cu multa incredere si optimism, sfidand statistici si prognosticuri medicale.
Hi hi si eu am sfidat tot ce au zis doctorii ,mie mi-au zis ca nu apuc 30 de ani decat in carucior si uite ca dansez pe mese de nebuna ! Deci totul vine din noi ! Gandirea este cea mai importanta cand esti bolnav si o spun din experienta ca am trecut prin toate starile posibile !
Citat:
Anterior postat de Carolina Vezi mesajul
Spor la munci , munca e bratara de aur, mai ales in zilele noastre Ma duc si eu la dus si-am plecat. O zi superba slabutelor!
Servici usor si tie Caro ! Sa ai grija de tine ! Sa imi spui ce ai papat azi cand intri !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]