View Single Post
  #57 (permalink)  
Vechi 16 iul 2011, 21:25:03
Busha's Avatar
Busha Busha este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: disociata
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Am nevoie de ajutor...urgent...

Salut.

Nu am mai scris de ffffff mult timp. Mda, stiu, nu prea e ok, daca vreau sa imi schimb viata radical.

Am scris in jurnal o vreme, facusem niste progrese mari, de genul slabisem 8 kg, insa....acum am cazut iar si...ma simt ingrozitor. Faptul ca m-am ingrasat la loc ma deprima enorm, pur si simplu nu mai gasesc un tel in viata. Nu exagerez, stiti bine fetelor cat de mult te trage in jos faptul ca te uiti in oglinda si vezi un porc, de fapt, si absolut nimic nu te mai incape....

Am 72,6 kg, la o inaltime de 1.60, implinesc 24 de ani in decembrie.

Nu prea fac activitate, decat ma enevez zilnic cu progranul meu incarcat de la serviciu. Sunt pe cale sa promovez, insa...la ce ma ajuta daca mi-e sila de mine si nu ma suport, pentru ca sunt un porc....?

Ce ma ingrasa? Beau suc zilnic+ chips-uri+ seminte de floarea-soarelui+ paine la greu (painica e facuta in casa, cu faina integrala neagra, insa eu nu imi impun niste limite din punct de vedere al cantitatii...).

Partea ''funny'' e ca nu mananc absolut deloc prajeli, carne mananc o data la 2 saptamani, nu mananc mezeluri, nu mananc produse de patiserie, nu (mai) mananc ciocolata. Sucul ma omoara pur si simplu, asta e problema. Si nu fac absolut deloc miscare. Nu mai am timp Daca cititi in jurnalul meu, la un moment dat ma apucasem de tae-bo. Stiu,nu trebuie sa o folosesc ca o scuza, insa ...vin acasa franta

Am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa simt iar ca traiesc...sunt la pamant cum nu am fost niciodata......
Busha, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2110 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 819 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]