View Single Post
  #5726 (permalink)  
Vechi 10 ian 2012, 16:48:02
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
deci:s-au strans toti acolo, eu le-am spus ca nu ma duc. au sunat sa insiste, eu le-am spus ca nu ma duc, au venit sa ma cheme, eu le-am spus ca nu ma duc.motivul: pentru ca urmeaza sa cazez niste spanioli.
m-au sunat din nou si au insistat pana cand m-am dus. am mancat cea mai mica feliuta de tort, am pus-o la meniu, am trecut 150 de gr desi nu a cantarit atat, dar sa fiu sigura, am pus ceva mai multe grame. tortul nu a parut sa fie exagerat de caloric, gen 4-5-600 de calorii. sper sa fiu ok si dupa ziua asta. oricum, cand ajung acasa, sar direct pe stepper:d
Doamne ce oameni.....la mn nu sunt asa insistenti...i-am pus la punct din prima....asta e...ce sa mai zic...astia-s colegii...bn macar ca nu tii o dieta din asta stricta ca a mea....sa n-ai voie nici sa gusti...ca altfel o iei de la capat
Iti dai seama ca nu se va intampla mare lucru....dar...stii cum e...se aduna ...eu de aia am pus punct....la toate comentariile...sa nu-i aud...ca asa ar trebui sa nu mai tin nik...daca ar fi dupa ei si zilele lor de nastere.
Spor la sport!
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]