View Single Post
  #575 (permalink)  
Vechi 24 apr 2011, 14:06:43
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu-Monica17 (viata e mai frumoasa fara kg in plus)

Citat:
Anterior postat de Monica17 Vezi mesajul
Dragul si iubitul meu jurnal ,
Trebuie sa vorbesc... hmmm.... Desi stiam ca lumea e FOARTE REA si INVIDIOASA inca mai raman uimita, socata, ba chiar marcata cand aud comentarii in spatele meu . Nu pun la suflet, dar nu pricep cum pot fii oamenii astia atat de lipsitit de inteligenta....
Sa iti spun si la ce ma refer mai exact.
Aseara am fost la biserica.. nah, ca tot omul. Si daca tot mi-am cumparat o noua rochita , daca tot am mai slabit am zis ca e o ocazie tocmai buna sa ii "fac proba".. Zis si facut. M-am imbracat, mi-am luat pantofii si am plecat. Trebuia sa ma intalnesc cu prietena mea la 20 de metrii de casa... langa un parculet unde se strang toti "dasteptii" cartierului si stau acolo la o BARFA!
Ne-am intalnit..hmmm.. se uitau insistent la noi si erau destul de amuzati ..
Ok, nu am bagat in seama. Dar imediat cum am plecat am auzit in spatele meu comentariile unui tip .. cica el i se adresa altui tip "Ba, tu asa mergi", automat ca a fost intrebat "Cum?" si i s-a raspuns "Ca aia mai MARE! Apropo, ai vazut ca am SLABIT?"....
Hmmm.. doar eu si Alina (prietena mea) eram pe strada... Deci era clar ca eu eram "subiectul" pentru ca ea nu a slabit..

Daca esti gras se comenteaza, NORMAL!
Daca faci ceva si slabesti iar se COMENTEAZA!! Urasc oamenii astia, ii detest!!! De ce nu isi pot vedea de treaba lor? Dupa ce ca au doar tarate in cap isi mai si permit sa comenteze...
Aseara m-am simtit aiurea, recunosc! Nu credeam ca o sa aud vreodata asa ceva. Cum Doamne Iarta-ma sa COMENTEZE CA AM SLABIT??
Ma simt foarte bine in corpul meu si astfel de oameni, desi nu isi dau seama, nu imi fac rau, ba chiar ma ambitioneaza si mai tare! O sa lupt sa arat exact asa cum imi doresc si o sa umblu prin fata lor mereu cu capul sus! Eu sunt o luptatoare (poate ca suna ironic, dar asa este), ei nu sunt altceva decat niste oameni lipsiti de inteligenta care vor pierde mereu vremea barfind si tanjind la ce au altii pentru ca ei nu sunt in stare sa obtina ce isi doresc... Nu sunt in stare pentru ca nu au putere sa lupte.
Poate ca au, unii, si 20 de ani.. dar nu stiu nici macar limba romana!

Offf...! Da, recunosc! M-a deranjat treaba asta, dar nu o sa ma las ranita de astfel de chestii pentru ca eu am trecut prin lucrurile MULT mai grave, am invatat sa ma ridic de fiecare data cand cineva ma doboara, am invatat sa raman tare si sa rezist loviturilor, fie ele si mai puternice....

Am vorbit deja prea mult... M-am descarcat..!
Acum ma duc sa ma pregatesc pentru ca ies.. Ma duc sa ma distrez si sa ma bucur de corpul meu in ciuda altora ! Punct.
Mony...ia zi-mi cati ani au tipii aia?Cred ca nu mai mult de 18 daca gandesc cu voce tare...Ori ca vroiau sa se bage in seama si nu stiau cum ,ori sunt prosti.Mai degraba varianta a doua....stii mai multe despre ei...au vreo prietena...ma indoiesc ca s-ar uita cineva la ei in halul in care apreciaza ei o femeie.
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]