View Single Post
  #5760 (permalink)  
Vechi 27 mai 2014, 08:50:32
Ema55's Avatar
Ema55 Ema55 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 167cm, 70kg
Mesaje: 7.863
Aprecieri acordate: 5.648
Am fost apreciat(a) de 4.431 ori in 2.569 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul


Ma bucur sa aflu asta, vezi sunt anumite lucruri care nu le stapanesc, nu inteleg de ce se leaga asa greu de mine Exact asa ciorbita am cu toate legumele insirate de tine
Inseamna ca merge carnita si dupa ciorbita de varza, dar dupa ciorba de linte?
Da, varza poate intra in combinatie cu carnea - este chiar una din legumele cele mai potrivite pentru a fi consumate impreuna cu preparatele din carne.
Si lintea o poti consuma impreuna cu o portie de carne, pentru ca are un continut mare de proteine - si este indicat ca in aceasta combinatie sa se consume si legume verzi, sub forma de salate spre exemplu, deoarece lintea contine purine - care, daca sunt consumate in exces sau fara a contrabalansa cu vegetale se pot descompune in acid uric. La randul sau, acidul uric acumulat in exces in organism poate duce la formarea pietrelor la rinichi sau a bolii numita guta.
Oricum, lintea nu este singurul aliment de pe planeta bogat in purine, asa ca un consum echilibrat al acestui aliment este benefic pentru organism si ajuta la pierderea in greutate. Are un continut ridicat de fibre benefice sistemului digestiv si inimii si ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, fiind indicat celor cu probleme metabolice si diabetice. Contine proteine complete, nu are nici un pic de grasime si incorporeaza in structura sa o multime de vitamine, minerale, nutrienti si aminoacizi.
Asa ca, pofta mare la preparate cu linte! Mai ales ca se si gateste usor!
__________________



Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Ema55:
Alynuta (27 mai 2014), myha (29 mai 2014)