View Single Post
  #5773 (permalink)  
Vechi 22 sep 2010, 18:16:19
Elysee's Avatar
Elysee Elysee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 aug 2010
Locaţie: Calvi, Franta
Vârsta: 42
Dieta: Sport si mancat sanatos!
Date: 160cm, 66kg
Mesaje: 1.319
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de cristina90 Vezi mesajul
buna numele meu este cristina si am 20 de ani.m-am hotarat sa ma alatur si eu acestei gasti deoarece dupa multe incercari de a slabi nu am reusit si consider ca este important sa am oameni care sa ma sustina.inca de mica am probleme cu greutatea dar pana acum 3 ani nu am incercat sa slabesc dupa am inceput niste cure de slabire si in 2 luni am slabit 10 kg insa dupa am si luat inapoi tot ce am slabit.dar acuma sunt hotarata sa incep si eu sa slabesc facand si sport si intr-un mod mai sanatos.M-as bucura sa fiti alaturi de mine.Am 65 de kg acuma si vreau sa slabesc pana la 50.
Buna Cristina si bine-ai venit la noi in gasca , ma bucur ca de data asta te-ai hotarat sa slabesti sanatos. Pt inceput ai putea sa ne spui ce papi tu intr-o zi normala si daca faci sport. Cand ai nevoie de un sfat sau ai vre-o nelamurire nu ezita sa ceri ajutorul slabutelor. Te pupik si iti tin pumni la slabit de kg
Elysee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1551 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1034 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 777 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]