Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #578 (permalink)  
Vechi 28 mai 2013, 17:39:27
emoduck's Avatar
emoduck emoduck este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 feb 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: personalizata - lacto-vegetariana
Date: 167cm, 126kg
Mesaje: 408
Aprecieri acordate: 71
Am fost apreciat(a) de 48 ori in 44 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Aseara eram la un prieten si i-am povestit toata faza cu mancatul. Mi-a zis ca a fost nasol si pentru ei, pentru ca nu mai stiau cum sa se poarte cu mine. Eram inchisa in mine si nu aveam chef de nimic. Mai aiurea era pentru mine ca inauntru eram mai rau decat aratam. I-am povestit tot, cum ma gandeam incontinuu la mancare, cum nu ma mai puteam opri, cum cu o ora inainte sa plec de la munca incepeam sa tremur si fugeam repede la benzinarie si imi luam un senvis pe care il mancam pe drum pe bicicleta!!!

So, oricum consider ca in ultimul timp am luat cele mai bune decizii pentru mine. Singura mi-am dat seama ca nu e in regula si m-am dus la psiholog, apoi la psihiatru, apoi iar la psiholog. Singura mi-am dat seama ca daca o sa ma inchid in casa si o sa stau in pat nu o sa se rezolve nimic, asa ca mi-am reinnoit abonamentul la sala. Singura mi-am dat seama ca trebuie sa-mi schimb alimentatia, desi nu mancam multe prostii, m-am hotarat sa nu mai infulec si sa-mi permit scapari. Tot eu, am realizat ca faza cu varsatul ma face sa arat mult mai batrana si obosita, pentru ca imi faceam niste cearcane imense in jurul ochiilor. Si pana la urma, cu vizite la psiholog si sport, m-am impacat eu cu mine. Am alte lucruri de facut cand sunt singura, nu ma mai tenteaza toate porcariile si imi analizez toate emotiile.

So, din toate prostiile pe care le-am facut sau deciziile pe care le-am luat vreodata, bune sau proaste, consider ca in ultima vreme am avut o licarire de inteligenta si mi-am dat seama ca eu sunt cea mai importanta pentru mine si eu trebuie sa lupt sa fiu bine si sa ma simt bine in pielea mea.

Aaaa, am gasit pe net ceva Ab Challenge de 30 zile, sunt cateva exercitii si trebuie facute in fiecare zi, crescand nr de repetari, cu zile de pauza. Azi ma apuc de el. Ma gandesc sa ma apuc si de Squats Challenge, ca tot nu prea detin fund )
Ma bucur foarte mult ca ai descoperit in sfarsit cat de puternica esti, de aici inainte stiu ca o sa-ti fie bine pentru ca tu esti importanta!
emoduck, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2340 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1823 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1307 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]