View Single Post
  #578 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 17:39:34
sandra24's Avatar
sandra24 sandra24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 nov 2010
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 67kg
Mesaje: 657
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de Emanuela180980 Vezi mesajul
Buna!
Ma bucur tare ca am gasit subiectul asta "jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg". De cateva luni tot tatonez terenul, dar nu am participat la nicio discutie.Da, cred ca mi-a lipsit curajul.
In orice caz, ma bucur sa va cunosc!!!

Incep prin a va spune ca am 30 de ani, un bebe de 10 luni si bineinteles cateva kg in plus...mai exact 5kg. Vreau sa scap de ele. Am incercat de una singura cateva diete dar fara succes. De cele mai multe ori am renuntat din prima saptamana.
Va solicit ajutorul, sa-mi recomandati o dieta care a functionat la voi, sa ma ajutati cu un sfat, cu orice!
va multumesc si va imbratisez!
emanuela...sportul pentru mine e litera de lege..acum...inainte eram foarte ..foarte lenesa din acest punct de vedere...ma bucur ca mi-am dat seama la timp si am gasit acest site..sa stii ca urmarind jurnalele..si postand..mai un sfat,ce-ai mai realizat...cum te descurci cu kg..e un lucru foarte bun ptr psihic..la mine functioneaza..parka nu imi vine sa ma las stiind ca slabutele sunt aici pentru un scop care nu merita inselat......eu o dieta propriu-zisa nu urmez deoarece nu cred in ele..si mai ales..ca fara o parere autorizata..medic ...nu ma bag..pentru ca fiecare e unic si nu stim cum reactioneaza corpul impunandu-i un regim anume..in schimb..prefer sa nu mai beau acidulat..sa consum lichide multe...apa plata..ceai..lapteyummy....sa nu mai rontai la tv...sau la pc..sa nu mai mananc prajit...la cuptor..pe gratar..fiert...cat mai multe fructe si legume...bineinteles nu mancate ca desert..fructele..ci individual ca o gustare sper ca te-am lamurit un pic..eu mi-am spus parerea.bafta
sandra24, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2095 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1578 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1579 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]