View Single Post
  #5795 (permalink)  
Vechi 09 mai 2010, 15:21:41
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Bravo lor ,papa bun la tine ! Mananc si eu branzica si lactate,dar foarte slabe,0.1%....si branzica de vaci facuta in casa pe care nu o pot pune in salata ,asa ca de multe ori nu pun ,o prefer cat mai usoara sa nu am probleme cu constipatia !
Tot e bine daca poti manca si branza..ca de unde calciu si proteine altfel??
Eu am mancat asa cum am zis, ciorba de varza, pui la punga (cam 100g, poate mai putin) cu salata de varza, o cafea , un ceai , si 5g de miez de nuca.
Acum am ajuns acasa.
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Asa patesc si eu cu merele ,imi plac cele mari de totsi nu pot sa-l mai termin si pe urma il rog pe al meu sa-l pape el si el zice dar ce sunt eu sa pap resturile tale !
L-am dovedit pana la urma. Mi-e imiplace samananc ttot marul si cotor si samburi, numai codita o arunc.
Ce dreptate ai ,nu stii cum sa o mai dam !
Cam asa e..
Nu din acela nu pap deloc !
Imi place fileul de pangatius, n-are gust de peste , nici miros de peste, nici oase.
Da este foarte sanatos si din pacate nici eu nu prea mananc,mare greseala facem ! Dar asta e fiecare cum poate si ce-i place !
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Abia astept sa vad cum iti ies analizele ! Si cu mirosul este chiar aiurea
Ah, cu miroul , cel putin cu cel de otet, am probleme de ani de zile. Daca simt miros...imi vine sa vomit instantaneu. Dar curios e ca imi place sa mananc muraturi in otet de ex.
Ai grija de tine ! Cred ca tot aici ma gasesti ,ca al meu m-a sunat ca intarzie,asa ca fac tocmai diseara poze la paste,trebuie sa vina si soacra si cumnata si poate le pacalesc sa duca pisica la doctor ! Acum doarme ! Vad ca s-a mai linistit !
Pai ceva nu e in regula cu pisoiul ala ..clar ca trebuie dus la doctor. Daca nu, sa vina sa stranga ele dupa el.. mama e rea sunt
Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
si la tm e urat ... e vreme de stat in pat, sau poate nu doar de stat
Ca bine zici. La noi tot n-a plouat. Dar s-a racit..sunt 14 g acum si bate vantul, si inorat...urat rau.
dupa fiecare excursie d'asta imi vin acasa mai maturi, mai intelepti, mai independenti, mai increzatori in propriile lor forte ... si asta e fff bine!
Cred ca esti tare mandra de ei. Faci foarte bine ca ii trimiti in excursii, invata sa se descurce singuri. O sa-i ajute mai incolo.
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
azi ce mancati gagici? Eu atata am de nu stiu ce sa aleg.
Aly , papa o ciorbita de zarzavat..e buna pt stomac si pt dieta(daca nu e grasa si daca e fara carne).
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Anes ai citit de Montignac ce zici?
Eu am 2 carti monti acasa. Le-am citit. Nu sunt pt mine. Eu ma descurc mai bine cu numaratul caloriilor. M-am obisnuit. Si dieta pe care o tin , cea disociata , am schimbat-o dupa nevoile mele, asa ca sa imi fie usor sa o tin.
Eu nu as putea tine Monti. Dar si normal, ca sunt rezultate. Fiecare dieta da rezultate la un anumit nr de persoane. Depinde de fiecare sa aleaga ce i se potriveste..desi eu tot pe o dieta facuta de nutritionist as merge. Numai ca iata nam ajuns la nutritionist, ca am tot lasat-o pe altadata, si am slabit si cu dieta mea(care tot personalizata se poate numi). Ideea e ca daca nu o sa ma pot mentine, voi merge clar la un medic nutritionist.
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Acum am o problema ,Anes am intrat pe fetele ce tin dieta Montignac si sunt de varsta noastra ,sti ce ma mira ca una de 40 ani intr-o luna cu dieta asta a slabit mai mult decat si-a propus.
Fiecare organism e diferit Aly, poate vei avea si tu succes cu ea..
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Fetele va anunt ca de maine renunt si la cafeaua fara cofeina ! O sa beau Inka din nou !
Inka este o băutură instant pe bază de extract de cereale-pudră. In compoziţia ei intră "cereale 72% (orz, secară), cicoare, sfeclă de zahăr - prăjite". Eticheta ne oferă şi valorile nutriţionale pentru 100 de grame de produs: "valoare energetică 370 kcal/1.549 kj, proteine 4,7 g, glucide 88,4 g, lipide 0 g". Modul de preparare este şi el specificat: "Se pun 1-2 linguriţe de inka intr-o ceaşcă. Se toarnă apă fierbinte (nu clocotită). Puteţi adăuga lapte sau frişcă".
Are multe calorii dar ...chiar ca nu mai stiu ce sa beau,citesc intr-un loc ca este buna ,in altul ca nu e ....ba cafeaua fara cofeina e buna,ba nu e buna ,uite asa o tin de azi dimineata citesc pe aici si ma minunez !
Eu abia am trecut de la cafeaua cafea, la cafeaua necafea, adica decof
sa vedem ...
Pai inka are multe calorii..dar ia calculeaza cate are preparata..ca nu o sa mai aiba atatea...

Eu am ajuns acasa, si am un mic moment de liniste, numai eu...si-l savurez.
Revin..
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]