View Single Post
  #58 (permalink)  
Vechi 23 apr 2012, 00:09:18
Elenoir's Avatar
Elenoir Elenoir este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 sep 2010
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 31
Dieta: fara macare grasa si dulciuri + sport
Date: 167cm, 60kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Anglia

Buna. Si eu sunt alta slabuta nu de mult aterizata pe plaiurile anglicane. Locuiesc de 7 luni in Manchester, sunt la studii aici.
Scria cineva cu cateva pagini in urma ca exista "ceva" in mancarurile din Anglia care nu te lasa sa slabesti. Am observat si eu chestia asta. Cand am venit aici am continuat sa mananc la fel cum mancam si acasa (o perioada) si am constatat ca m-am ingrasat in loc sa raman la aceeasi greutate. E pliiiin de fast-food-uri pe aici, dar pt mine astea nu sunt o problema pt ca nu le frecventam nici acasa, deci nu eram obisnuita cu ele.
Pe mine ma enerveaza ca nimic din mancarea lor n-are niciun gust. Pai imi fac eu o supica aici la camin si are gust de carton. Daca as face-o acasa, ar fi vis. Sa nu mai vorbesc de legume (fructele mai merg, dar legumele sunt din cale afara). Imi vine si mie cateodata sa-mi fac o salata de rosii/castraveti/varza dar mi se face rau cand le pun in gura. N-au mancare buna deloc englezii astia
johanna, in Liverpool stai? E aici, la o aruncatura de bat de mine. Si pe mine ma cheama Ioana Lucrezi sau esti la studii?
V-am pupat :*

Ultima dată editat de Elenoir; 23 apr 2012 at 00:18:06.
Răspuns cu citat