View Single Post
  #581 (permalink)  
Vechi 14 oct 2010, 21:16:30
Belleneige's Avatar
Belleneige Belleneige este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 iun 2010
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 29
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Belleneige

Intr-adevar, recunosc prima oara am dat click la dietele rapide. Ma uitam eu si promisiunile gen 10 kilograme in 13 zile si ce bine suna, dar repede imi amintesc ce rau e sa te joci cu organismul tau in felu asta. Prima zi da e ok, dar dupa aia sa rabzi de foame asa ca dupa aia sa se intoarca dublu, stiu pe pielea mea ca nu se merita. Deocamdata cred ca am sa mananc doar sanatos , fara vreo dieta speciala, si dupa ce ajung la faza platou voi incerca monti si bineinteles mult sport.
Azi a fost chiar o zi ok, am mancat cate putin la intervale de 3 ore cam asa pana in ora 18.00, deci e bine. Ma simt mai usoara si deocamdata creierasul meu nu "zbiara" dupa lucruri interzise. Sa speram ca si maine va fi la fel.

Spor la slabit ! :*
__________________
There are no half-truths.

Jurnal Belleneige
Belleneige, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1283 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]