View Single Post
  #5851 (permalink)  
Vechi 24 mar 2014, 12:00:32
mihastef's Avatar
mihastef mihastef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Rina's 90
Date: 160cm, 79kg
Mesaje: 153
Aprecieri acordate: 45
Am fost apreciat(a) de 104 ori in 85 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Buna Bety si felicitari pt minus.Bravo.
Eu nu ma pot obisnui cu Rina.Nu ma pot obisnui cu fructele alea de dimineata.Nu pot sa le inghit.As putea foarte bine sa stau si fara ele cateva luni ca nu ma omor dupa fructe.
Stiu ca nu e normal si sanatos dar asta e,mananc foarte rar fructe.
Eu una momentan nu mai tin nici o dieta,doar am grija ce mananc ,cat mananc si cand mananc.m-am apucat si de sport si vreau sa fac si mai mult de atat.
Mai las sa treaca o vreme si am sa incerc sa o tin iar sa vad daca reusesc.Mi-am facut un test,care este dieta potrivita pt mine si culmea a iesit ca mi se potriveste Rina.
Asa ca incerc sa ma pregatesc sufleteste pt fructele alea si am sa o iau de la capat,sa tin asa ca la carte,ca eu daca nu o tin cum trebuie am impresia ca nu e dieta si am mustrari de constiinta ca trisez si pe urma o iau si mai razna si mananc exact cum nu trebuie.Mie imi trebuiesc reguli clare si stricte de urmat ca sa pot face ceva.
__________________
Jurnal de slabit Mihastef


mihastef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1982 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1465 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat