View Single Post
  #586 (permalink)  
Vechi 10 aug 2010, 18:06:51
medeeams's Avatar
medeeams medeeams este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Arezzo, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monti
Date: 167cm, 62kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
uhuuuuuuuuuuuu a aparut Medee!! mi-a fost dor de tine..cum esti Alina?? cum merge? te-ai acomodat? cum merge slabitul? cum e buburuzica ta??

te pup cu drag
Buna scumpooooooooMiss u toooo!!!!!Sunt bine,incerc sa "ma asez la casa mea".Sunt incautare de un home mai incapator si bunn,cu serviciu e k,medeea s-a acomodat cat de cat,am inscris-o deja la gradi,e incantata,suntem intr-un continuu studiu a lb italiene,e lb latina si..deja s- a familiarizat cu locul,saluta toata lumea:Ciao!! si zambeste.Lumea locala spune ca e numai un zambet ca mama sa.Au fost incantati sa ne vada.
Sper ca intr-o luna sa am net si sa pot stacu voi mai mult..catare imi mai lipsiti.
Cu slabitul...am lasat-o mai moale..ca ma termina inghetata lor si pizzza,insa mi-a cam ajuns..mi-e frica sa urc pe cantar.Adevarul e ca simt nevoia sa o incep din nou.Imi lipseste.Daca ajung in ww la cumparaturi incep de luni sau..vad eu..cat mai curand posibil.Asa la imbracaminte nu simt ca am pus..dar cu siguranta cantarul nu v-a arata 57..ca prea mi-am fct de cap.
Ma intreaba jo(sotul)ce mai spui..ca e la curent..cu stirile despre voi,insa nu mai stie care si cum de unde e..cami unde sta?a...da...
Am citit ceva pagini in urma despre cum ne integram noi in alte tari..in it..nu sunt recunoscute nici un fel de diploma de licenta,cel putin deocamdata,in afara de cele legate de medicina,bacul da..si se simte si faptul ca sunt rasisti.Ma bucur ca acolo,in canada romanii sunt apreciati .
miss u so much!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post159659
Monti :04.01.2011-Monti-62kg
Ratiunea este totul. Vei deveni ceea ce gandesti. Buddha

medeeams, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1986 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1469 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]