Fondant au chocolat exista si in Buc., am mancat si in Franta, insa pe mine nu ma incanta, nu imi plac blaturile, mai degraba interiorul,nici dupa el insa nu ma omor asta pentru ca eu, de fel, sunt
ciocolatoasa, adica nu imi place orice dulce, orice praji cu crema, oricat de gustoasa, ci numai cele super bogate in cioco intensa, fara multe
briz-brizuri in plus...ma multumesc cu 85% din plin acum
Ralu, eu cred ca treptat si L. se va obisnui cu mancarea ta, chiar daca sunt sanatoase, pot fi la fel de gustoase...sunt convinsa ca tu gatesti foarte bine multe mancaruri. Eu am facut un sufleu numai de conopida, ou, ceva branza telemea in care am pus iaurt de capra si a iesit super bun, a mancat al meu pe nerasuflate si i-a dat si unei colege coreence care ii ceruse, i-a placut si ei gustul
O zi frumoasa
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."