View Single Post
  #5872 (permalink)  
Vechi 16 feb 2013, 06:40:00
rozica1965's Avatar
rozica1965 rozica1965 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa expert
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 aug 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 58
Dieta: gastric sleeve
Date: 154cm, 77kg
Mesaje: 68.156
Aprecieri acordate: 47.414
Am fost apreciat(a) de 45.907 ori in 24.999 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul




Cristina, la orez se vede ca am gresit culoarea cand am scris postul ala. Dar el are IG. 50, deci mediu. Se mananca fara grasimi, cu max. o lingura de ulei. Cu toate ca o doamna doctor din Ro, care a pornit de la Monti si a realizat un regim, lasa orezul basmati la alimente permise si cu grasimi si il recomanda pt sarmalute. Specifica insa ca trebuie mancat cam o data la 2 saptamani in combinatie cu grasimi.

Rozica, smantana o poti manca. IG e 30, ca la toate lactatele. Cu lactatele trebuie sa ai totusi grija pt ca ridica glicemia. Adica, mancate zilnic, sau/si in cantitati mari ingrasa.

Pasy, tu ce mai faci?

Vroiam sa va povestesc o chestie facuta azi la sala. Pe langa toate exercitiile acelea mai de forta, mai de echilibru, la sfarsit, aproape 10 minute, ne-am relxat.
Stiti fazele alea din filme cand o ea se duce la psihoterapeut si ala incepe cu : Inchide ochii, imagineaza-ti ca esti intr-un loc linistit, frumos, simte corpul greu, relaxat, vizualizeaza inima, bataile ei, vizualizeaza cum intra aerul...bla bla bla...acum aerul tau ia culoare, e stralucitor...tot corpul straluceste...bla bla bla. Faina faza, serios. In acele 8 minute m-am relaxat si m-am odihnit mai mult decat intr-o intreaga noapte. Eu mai mai sa adorm.
Da, sper sa repet experienta.
Si cine are posibilitatea sa-si puna un cd cu indicatii de genul, sa o faca.
Va pup!
Multumesc Ame pt raspuns!
__________________
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui rozica1965:
VAmedeea (16 feb 2013)