View Single Post
  #59 (permalink)  
Vechi 30 aug 2010, 11:32:04
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Eu stiam de 4 sau chiar 6, nu stiu de unde ai citit tu de 2. Si dupa ultimele descoperiri, are colesterol, dar are si o enzima, sau ceva de genul, care blocheaza depunerea colesterolului pe artere.

Ce iti zic ia drept exemplu, nu ca litera de lege. Poti sa mananci la fel de bine musli cu lapte sau ce vrei tu, dar mai mult.
da,stiu si treaba cu musli,asta mananc de obicei dimineata!dar acum sunt lefterasi ce am mancat am gasit in frigider....tre sa dau o fuga la tara sa iau legume,iar,sau la piata...sa ma aprovizionez cu lapte si cereale,preferatele mele
iar de oua...ce sa zic..eu stiu de 2 si de la medicul meu nutritionist si am mai citit si pe net .2 sau 3 oua/saptamana.acum...daca medicul m-a mintit,te mint si eu pe tine nu-s nutritionista
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]