View Single Post
  #591 (permalink)  
Vechi 22 feb 2010, 18:21:45
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Citat:
Anterior postat de Sabine_28 Vezi mesajul
Fetelor, am aflat o veste tare trista azi... o prietena a nascut un baietel sapt. trecuta, o frumusete de copil...si azi am aflat de la altcineva, ca in timpul operatiei de cezariana s-au ivit complicatii si a trbuit sa-i scoata uterul...vestea asta m-a socat, chiar nu ma asteptam Ea e o tipa foarte optimista, va dati seama ca nu vrea sa vb despre asta, dar mi se pare ingrozitor, nici nu mi-o inchipuiam sa aiba un singur copil, plus toate problemele de sanatate ce vor deriva din asta are doar 26 de ani...nu stiu, uneori viata asta ne da niste suturi de nu-ti vine sa crezi.

Asa ca sa ne rugam sa fim sanatosi, ca in rest le ducem pe toate, inclusiv kilogramele.
Of Doamne..Saracutza, sigur o sa fie deprimata si o sa aiba nevoie de tot sprijinul prietenilor si a familiei, dar fiind asa tanara si deja cu un baietel superb si sanatos sa treaca peste tot pentru el..
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]