View Single Post
  #5913 (permalink)  
Vechi 04 nov 2014, 12:28:01
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de areta Vezi mesajul
Draga, Alynuta, cu aceeasi problema ma confruntam si eu. In plus imi gaseam mereu motive ca nu am ce sa mananc de post, in zilele cand se tine postul, astfel incat sa slabesc...asfel ca: ma infometam , mancam ceva seara, mai mancam si noaptea- ca ma trezea foamea si se ducea toata vointa mea. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus la nutritionist si pot spune ca am avut noroc, deoarece pretul consultatiei e de bun simt si variantele de mic, dejun, pranz si cina sunt potrivite pentru modul meu de viata- adica mancare normala care este in frigiderul oricarei familii. Si am inteles ca este foarte important sa slabesc intr-un mod sanatos si sa nu ma mai cramponez de ce afiseaza cantarul- grasimea din organism, de pe organe trebuie topita si sa ma simt bine in pielea mea. Tu esti bine, raport intaltime-greutate-varsta, super! Implinirea celor propuse!!!!
Citind ce ai scris, corelat si cu ce am citit de curand in cartea Mihaelei Bilic si in cea a lui Bruma ajungi la o singura concluzie. Ca daca ai rabdare si mananci echilibrat din toate, fara excese obtii in timp rezultate pe care le poti obtine rapid cu diete ciudate , frustrante si pe care nu le poti mentine suficient timp pentru a-si pastra rezultatele.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Michelina:
areta (25 nov 2014)