View Single Post
  #5944 (permalink)  
Vechi 28 oct 2012, 17:42:57
azra's Avatar
azra azra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 06 aug 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 37
Date: 169cm, 120kg
Mesaje: 7.611
Aprecieri acordate: 1.258
Am fost apreciat(a) de 1.431 ori in 912 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de Daniela Anghel Vezi mesajul
Buna,fetelor!Nu pot spune ca s noua pe acest forum pentru ca am mai intrat p el si acum un an si ceva inainte de nunta.Atunci am slabit fara vreo dieta anume 12 kg,mancand sanatos,adica salate foarte multe,fara prajeli,uleiuri(din cand in cand mai faceam si exceptii).Kg se duceau rapid desi eu nu simteam nevoia de a manca mai mult,poate era si din cauza stresului,trebuia sa intru in rochia de mireasa(la fiecare proba mi o modificau pentru ca aveam in minus).A venit nunta,am intrat in rochie,a disparut stresul si au inceput sa reapara kg.Din 21 aug 2011 pana acum am luat 5,5,foarte mult mi se pare.Acum uitandu ma pe forum am vazut regimul Dukan si m am hotarat sa l incep de joi 1 nov.Vreau sa slabesc cel putin 10 kg,sper sa am vointa si alaturi de voi sa reusesc.Mi am scris pasii de urmat,alimentele si acum incerc sa mi fac meniul pentru zilele de atac pentru a putea face cumparaturile.Sper sa fiti alaturi de mine.O duminca frumoasa la toate!
Citat:
Anterior postat de ZumbaLove Vezi mesajul
Buna fetelor ,

Am mai intrat de cateva ori sa va citesc dar nu am scris nimic.. Acum sunt si eu tot la Dukan, l-am mai inceput insa am renuntat apoi . Acum m-am pus serios pe treaba..
Sunt putin suparata ca azi am cu cateva sute de grame mai mult decat ieri , aproape un kilogram desi am mancat doar Dukan.
Voi ce mancati intr-o zi ? Mi-ar fi de ajutor sa vad si meniurile voastre. Poate mananc prea mult, putin.. Nu stiu.

Va pup
bine ati venit!!!bafta la slabit
__________________
jurnalul meu-slabuta in devenire

1.08.2012-1.12.2012 :105.5kg -85kg =-20.5kg (Dukan)

dacă ai totul nu trebuie să spui, să arăți, să epatezi, iar dacă nu ai nimic nimic, nu trebuie să fii trist, pentru că ai cel mai mare dar ... viața, prieteni, familie, lucruri mult mai importante