Subiect: Jurnal Ocsanel
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 01 apr 2012, 11:36:56
ocsanel's Avatar
ocsanel ocsanel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2012
Locaţie: zurich, Switzerland
Vârsta: 45
Dieta: principiile montignac, mincam sanatos
Date: 155cm, 84.3kg
Mesaje: 595
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ocsanel

Citat:
Anterior postat de Mihaela1006 Vezi mesajul


Spor la treaba Oscanel!

1200 de calorii poate fi tare putin, sper sa ai timp sa treci meniurile ca sa pori analiza ulterior daca ai si un regim echilibrat. Chestia e ca in atat de putine alimente cate iti trebuie pentru 1200 de calorii nu incap adesea necesarul zilnic de vitamine si fitonutrienti necesari sanatatii. Eu am slabit foarte bine cu dieta Montignac, care ignora caloriile dar impune o combinare speciala a alimentelor consumate. Alta dieta care ajuta si te sprijina este South Beach si mai sunt si altele, trebuie doar sa citesti mult si sa intrebi pentru a alege cel mai bun mod de a slabi pentru tine.
Astept meniuri si cand intru data viitoare trec si te critic la nevoie. Pana atunci


Am citit si despre dieta Montignac, cred ca ma voi conduce dupa principiile acestei diete, dar nu pot Fara Cafea, am tensiunea scazuta si dorm toata ziua daca nu beau o cafeluta de dimineata, dar in rest imi pare foarte buna dieta, nu are prea multe restrictii, la sigur imi v-a fi un ghid pentru a ma alimenta corect si sanatos.
Multumesc pentru hint
__________________
Jurnal Ocsanel
ocsanel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1965 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1448 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 674 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]