View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 01 oct 2012, 07:55:42
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: De ce nu mai slabesc?

Citat:
Anterior postat de oanam Vezi mesajul
Salut!in primul rand vreau sa ma prezint.sunt oana si locuiesc in japonia de 8 ani.dupa sarcina am ramas cu un surplus de 4 kg(53kg),nu am reusit sa le dau jos in nici un chip.acum 2 luni m-am lasat de tigari si de atunci am ajuns la 56 de kg,am incercat sa nu mananc dulciuri ,sa nu mananc la ore tarzii si plus merg de 3 ori la sala,alerg pe banda si la aparate cate un pic.dar totusi eu nu ma opresc din ingrasat,pe zi ce trece cantarul arata tot mai mult.nu mai am chef de mers la sala ,nu imi vine sa mananc mai nimic ,mi-e frica ca devin f grasa.a mai trecut careva prin asta?sa fie din cauza lasatului de fumat?astept un raspuns.multumesc in avans.
Buna, Oana!In primul rand te felicit ca ai ales sa te lasi de fumat. Un bine mai mare ca asta nu iti puteai face!
In al doilea rand, legat de problema ta...Asigura-te ca mananci de trei ori pe zi plus 1-2 gustari intre mese.Este foarte important acest lucru. Apoi, fii sigura ca te hidratezi destul, bea cat mai multe lichide, cat mai multa apa si evita sucurile acidulate in general dar si pe cele "naturale" din comert. De asemenea, mananca cat mai sanatos, cat mai multe fructe, cat mai multe legume,carne slaba si iaurturi cat mai slabe. Renunta la fainoase si patiserii, zahar si dulciuri rafinate (in cazul in care le consumi). Banuiesc ca faptul ca te-ai lasat de fumat a dus la mancat pe fond nervos, practic.Gestul de a fuma a disparut iar acum il asociezi mai degraba cu mancatul. Ca sa nu mai faci asta e important e sa fii mereu satula,de aceea spun ca e nevoie de 3 mese+2 gustari.

O alta solutie cred ca ar fi sa iti cumperi niste bombonele gen Solano, fara zahar, dietitice daca le pot spune asa, sau Tic-tac si de cate ori vrei sa fumezi si esti tentata de fapt sa mananci, sa iei o astfel de bombonica
Gaseste o activitate care sa te solicite in mod constant, care sa iti tina mintea ocupata. Fa si miscare, in aer liber daca se poate, iti vei oxigena plamanii, vei "scoate" usor-usor toxicitatea, sa spun asa, acumulata din tigari.
Multa sanatate si ai grija de tine!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat