Subiect: Motivatie!
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 01 feb 2014, 16:08:14
loredana2200's Avatar
loredana2200 loredana2200 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mar 2012
Locaţie: campia turzii, Romania
Vârsta: 39
Dieta: legume, fructe, carne alba, lactate si oua
Date: 168cm, 62kg
Mesaje: 409
Aprecieri acordate: 215
Am fost apreciat(a) de 388 ori in 275 mesaje
Implicit Re: Motivatie!

Asta incerc eu sa fac...sa nu devina totul o obsesie! Imi doresc foarte mult sa slabesc si sa revin la kg de altadata...insa de multe ori astept sa se intample totul prea repede si incep sa-mi pierd rabdarea.Poate gresesc si in felul in care mi-am organizat meniul, in sensul ca am scos orice sursa de dulce, prajeli, ulei, carne de porc, cartofi, orez...am incercat sa fiu cat mai drastica cu mine
Nu am reusit niciodata sa ma tin de o dieta cu adevarat, dupa o saptamana cedam si reveneam la vechile obiceiuri.
Dar acum m-am inarmat cu putere(atata cat pot eu) si deja am 5 saptamani de cand mi-am schimbat stilul de viata. Imi place foarte mult ce mananc, doar gandul ca e sanatos ma face sa merg mai departe. Am vointa si stiu ca o sa reusesc, doar ca atunci cand vad ca nu slabesc cat mi-as dori, ma trezesc la granita dintre a merge mai departe sau a renunta. Sport nu prea am timp sa fac(sau incerc sa gasesc doar scuze), datorita faptului ca micutul meu are 5 luni si incerc sa ma dedic lui in totalitate .
Va multumesc fetelor din suflet ca imi dati putere si curaj sa merg mai departe si imi promit mie in primul rand ca nu o sa renunt.
Răspuns cu citat