View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 09 iul 2010, 19:51:46
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Pastile de slabit din plante naturale

Citat:
Anterior postat de claudia1105 Vezi mesajul
problema la meniu este ca eu nu sunt obisnuita sa imi estimez mancarea asa...spre exmplu o farfurie de ciorbita sau pilaf?cum o estimez?sau o mana de seminte?sunt pastile hca poate ati auzit de ele..am mai luat demult ..insa am slabit doar 2 kg.m-am gandit sa incerc dar nu scrie nimic de reactii adverse pe site lor..
Buna Claudita din nou ,
Aici nu incurajam sub nici o forma pastilele ..cu o dieta echilibrata bogata in nutrienti sanatosi si sport e imposibil sa nu slabesti ..nu te-ai gandit ca poate chiar de la acele pastile ti-ai incetinit metabolismul?
Spun NU categoric la orice pastila ...au bani pentru promovat si sunt acoperiti ,de cele mai multe ori se bazeaza pe putine studii si minciuni ..te rog s anu cazi in capcana!!!
Nu pot sa cred ca inca sunt oameni care se lasa pacaliti de aceste clisee
La tine te gandesti? la sanatatea ta ? cum va arata corpul tau pe interior ? Stii cate femei au murit de atac cerebral si stop cardiac? De cele mai multe ori ridica tensiunea la cote maxime ..slabesc inima si se rup vasele de sange asta nu va scrie nimeni pe site
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat