View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 15 dec 2010, 23:21:29
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Lipsa vointei m-a adus in aceasta situatie... Jurnal Cheruzika

Citat:
Anterior postat de Cheruzika Vezi mesajul
Buna tuturor, am 23 de ani si aspectul meu fizic ma nemultumeste foarte mult. De cand ma stiu am fost plinuta, dar acum am depasit orice limita. Am ajuns la 82 kg si asta numai datorita dulciurilor. Am avut o perioada cand le-am eliminat definitiv cam o luna de zile si am avut rezultate uimitoare 6kg le-am dat jos doar renuntand la paine si dulciuri si fara pic de sport, insa cum am revenit la vechile si proastele obiceiuri, kg au reaparut . Anul ce urmeaza, in luna august ma voi casatori si nu as vrea sa intampin probleme cu rochia. Sa renunt la o rochie care mi-ar place doar din cauza ca arat penibil imbracata in ea cand pot sa evit acest lucru. In plus de asta nu ma mai simt bine in pilea mea.... Vreau sa slabesc , insa am nevoie de ajutorul vostru....!
Sunt alaturi de tine Cheruzika. Daca esti sigura ca asta este ceea ce iti doresti. Inseamna ca o sa gasesti forta si vinta sa iti indeplinesti visul. Visul este mult spus, dar...daca relationam slabirea cu nunta, este bine zis "VISUL". Vei arata splendid la 70kg, iti dai seama!! Vei fi atractia serii, si pe langa asta te vei simti tu foarte bine in pielea ta.

Si eu sunt in aceeasi situatie. Adica toate de pe acest site suntem in aceeasi situatie, vrem sa dam jos kilogramele in plus. Nu am 23 de ani, ci 19, nu m-am ingrasat din cauza dulciurilor, dar si eu am fost plinuta, adica cu multe fluctuatii de greutate! De vreo 5 ani, tot intr-o dieta o tin. De cand am vazut ca arat rau, si ce mai de pe la 14-15 ani am inceput sa tin regimuri. Diete "minune"... si uite la ce rezultat am ajuns. In clasa a 9-, adik in vacanta de dintre a 8-a si a 9-a...adica 15-16 ani...am tinut o dieta de la nutritionist, am slabit 11kg. Si dupaia m-am ingrasat, am slabit in fine...dupa cele 11kg pierdute ajunsesem la 63kg. Aratam super. Ma simteam altfel, aveam mai multa incredere in mine, etc...si la sf clasei a 12-a...aveam 80 kg...iti dai seama in 4 ani aproape 20 kg. Este inimaginabil...deaceea am pus piciorul in prag, si am zis..GATA cu dietele minune, voi incepe sa mananc sanatos, sa slabesc in timp. Ca apoi sa imi fie si mie usor sa ma mentin. Am inceput cu putin sport pe saptamana, mers pe jos, acasa stepper, abdomene, etc...si...am ceva rezultate. Dar...ca orice om, am mai avut unee slabiciuni, un patratel de ciocolata, o bombonica, o feliuta de branza de care imi place...dar astea sunt acum exceptii, inainte aceste alimente le mancam zilnic. Paine de 1 luna nu am mai mancat...si inainte mancam sandwishuti la toaster, iti dai seama...Si eu am incredere in mine.

Cand am venit pe site ma gandeam sa tin iar o dieta minune, dar slabutele mi-au facut capul calendar. Si acum, deja incep sa gandesc in perspectiva, trebuie sa mananc, pot sa mananc cat sa nu fiu plina, adica sa ma ridic de la masa cu gandul" parca as mai manca ceva". Sa nu fiu burdusita!. Dar nu alimente grase, nu paine, nu paste, nu fainoase, NU DULCIURI. Abia de o saptamana am realizat acest lucru. Inainte mancam 500-400-chiar si 300cal pe zi. Si slabisem vreo 4 kg...in 2 sapt..dar dupaia cand am mancat o bucata de branza, sau ceva mai mult de 700kcal, m-am ingrasat. Asa ca am realizat ca nu trebuie sa ma infometez, pentru ca dupa ce voi incepe sa mananc normal, adica normal fara exagerari, fara grasimi etc...voi pune pe mine, pentru ca, corpul s-a obisnuit cu un nr de kcal de 400-500pe zi, si acum daca bag 700 ma ingras.

Asa ca te rog, sa nu ai idei preconcepute, sa nu te infometezi. Desi, daca esti incapatanata ca mine, o sa iti dai seama mai greu. dar mai bine mai tarziu, decat niciodata.

Te pup, te sustin. Si SPOR LA SLABIT!!
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat