View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 05 ian 2011, 13:38:42
khattiy's Avatar
khattiy khattiy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Orice este eficient
Date: 173cm, 68kg
Mesaje: 134
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Khattiy - Punctul culminant

Va multumesc fetelor de sprijin insa eu mai vreau sa slabesc cel putin sau macar 8 kg , deci nu vreau deocamdata sa ma mentin ... numai vreau ca nimeni sa-mi spuna ''vai cat ai slabit , inca mai tii dieta nu? '' '''da mai poti sa slabesti cateva kg'' .
Cum sa va spun in legatura cu alimentatia sanatoasa stiu teoria dar mai greu cu practica , plus programul scolar incarcat plec la 12 si vin la 6 si 20 . Dimineata la sala , pana acum n-am mancat nimic am baut apa si am luat calciu pentru ca vreau sa mai ma inalt . Stau mult timp si ma gandesc daca voi arata si eu vreodata ca Adriana Lima sau macar slaba nu ca ea , privesc la Fashion Tv si pur si simplu imi vine sa disper ... totusi ma gandesc si la cat de sanatoase sunt ele , sunt constienta de asta . As vrea sa am prietene sa pot sa vorbesc cu ele despre asta dar din pacate sunt incojurate doar de fete care mananca de fast food care daca vreau sa vorbesc despre asta imi spun ca sunt obsedata de silueta ... ma uitam la tv cat de simplu spun unii ca au slabit 10-12 kg in 3 luni si eu ma chinui sa slabesc 8 de parca ar fi 100.
khattiy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2358 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1841 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]