View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 16 apr 2011, 19:28:46
justbelieve's Avatar
justbelieve justbelieve este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viata sanatos+Sport
Date: 158cm, 48kg
Mesaje: 4.302
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Uleiul de masline

Ajutor contra ridurilor

Pentru a-ti pastra pielea tanara si supla poti folosi uleiul de masline. Pune cateva picaturi de ulei de masline pe un disc demachiant si tamponeaza pielea fetei si decolteul cu acesta (dupa ce te-ai demachiat). Daca ai pielea uscata, acest tratament iti poate oferi hidratarea de care ai nevoie. Poti opta si pentru o varianta diluata amestecandu-l cu putina lotiune de fata.

Tratament pentru buze uscate


Uleiul de masline poate fi folosi pentru a hidrata si trata buzele uscate. Tamponeaza putin ulei pe buze si lasa-l sa isi faca efectul. Aceasta metoda o poti folosi si preventiv, inainte de a iesi din casa pe timp geros.


Demachiant

Ai ramas fara demachiant? Nici o problema. Iti poti curate fata cu un disc demachiant pe care ai pus un pic de ulei de masline. Vei observa cu uimire ca poate indeparta rimelul rezistent la apa chiar mai usor decat demachiantele din comert.

Lotiune de fata

Combina o jumatate de ceasca de ulei de masline cu un sfert de ceasca de otet si un sfert de ceasca de apa. Pune solutia obtinuta intr-un tub si foloseste-o seara, o data pe saptamana, pentru a trata decolorari ale pielii si pentru a distruge bacteriile.

Fortifiant pentru unghii

Pentru a-ti intari unghiile si a scapa de cuticule inmoaie varfurile degetelor in ulei de masline caldut pentru aproximativ 10 minute. Incearca acest tratament simplu o data pe saptamana si vei observa ca unghiile vor deveni mai rezistente si mai frumoase.

Solutie hidratanta pentru intregul corp

Adauga cateva picaturi de ulei de masline si o lingurita de bicarbonat de sodiu in cada de baie alaturi de saruri de baie sau spumant si bucura-te de o baie relaxanta care iti va lasa pielea stralucitoare.



__________________

"Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti."

Răspuns cu citat