View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 14 ian 2010, 13:36:43
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: vointa de fier

subscriu adei cu varf si indesat...si am si eu un pitic de 11 luni...uita-te in tickerul meu cu cate kilo am ramas dupa alaptare ...si uite cate am dat jos deci de putut se poate(si multe alte mamici aici pe forum ne arata cum pierd usor din kilo dupa alaptare)....dar mai important e copilul acum...fie ce-o fii...esti mama inainte de a fi femeie

dupa alaptare ai sa slabesti...crede-ma....toate am slabit(adica cine a vrut...normal) ..unele femei au slabit si fara sa faca nimic...altele au tinut doar dieta...eu am tinut si dieta si am facut si sport...ca sunt obsedata sa nu"atarne pielea pe mine"....mai ales cat s-a intins de la 59 la 90 si chiar mai mult.

dar momentan singurul sport care ti-l recomand e: mersul pe jos in plimbare, joaca cu bebe si grija care i-o accorzi lui
iar la dieta cu 300kcal mai mult decat papai tu in mod normal..nu uita ca ce intra in tine...dai la copil...carentele in alimentatia ta se vad si la tine (slabesti) dar mai ales la copil(si asta e ultimu lucru pe care il vrei)

nu te uita la vedete...ca alea alapteaza nu(sau au nutritionist langa ele 24 cu 24)...si nu te uita ce zic ...ca au alaptata si au slabit...asta e vrajala de show biz



Citat:
Anterior postat de ada646 Vezi mesajul
parerea mea e sa uiti de dieta daca vrei sa alaptezi, dieta si alaptatul nu sunt compatibile, eu am patit-o pe propria piele, am incercat sa manc putin si mi-a scazut " productia" de lapte imediat si n-am facut nici una nici alta bine........ eu zic sa te multumesti sa mergi pe jos, asta pe mine m-a ajutat f mult si ii place si piticului plimbarea, poti sa faci si un aerobic ceva, daca ai timp, dar ai grija sa consumi cantitatea indicata de proteine, nu mai stiu care este asta, dar cauta si tu prin carti si din cate stiu eu in perioda de alaptare nu ai voie sa scazi sub 2000 de cal, nu uita sa bei lichide, cel putin 2l.

pentru moment evitarea dulciurilor, fainoaselor si miscarea cred ca sunt suficiente, dupa ce termini cu alaptatul poti sa treci la etapa urmatoare cu scazutul nr de calorii. nu stiu daca stii dar alaptatul pe langa faptul ca e ieftin mai si slabeste!!!

asa ca spor la alaptat si o sa vezi cum se duc kilogramele!
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]