View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 10 mai 2011, 22:29:40
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Omega 3 si L-carnitina

Omega 3 este bun pentru sanatate in general. Nu stiu despre piele, dar are suficiente beneficii ca sa merite luat, la nievlul imunitatii, functionarii sistemului nervos, sistemului cardiovascular etc.

Eu iau 2 g de L-Carnitina inainte de antrenament, cam cu 30 de minute, si intr-adevar efectul se simte la nivelul rezistentei la efort si scaderii febrei musculare. Nu stiu cat ajuta la slabit (dar in absenta antrenamentului e oarecum inutil) si nu am vazut vreun efect spectaculos la nivelul celulitei.

Cu alte cuvinte, merita luate, dar pentru cu totul alte efecte decat iti doresti tu.

Eu iau suplimente, NU "pastile de slabit", in afara de L-Carnitina mai iau CLA (acid linoleic conjugat) si lecitina, care au efect (printre altele) si asupra mobilizarii depozitelor de grasimi, dar nu te gandi la un efect gen pastile chinezesti sau alte trasnai. Sunt suplimente care se administreaza in cure indelungate si efectele lor nu fac decat sa ajute procesul de eliminare a stratului adipos, nicidecum sa inlocuiasca dieta si sportul.

Pe langa astea mai iau un supliment de vitamine, minerale si enzime din surse naturale vegetale, care mi se pare cel mai important, vitaminele si mineralele sunt baza suplimentarii si pe mine m-au scos dintr-o stare foarte rea cauzata de slabirea prelungita si carente.

Dar suplimentele isi au rostul abia dupa ce ti-ai pus la punct dieta si un program de antrenament, sunt chestii "de finete", sa nu crezi reclamele de genul "slabesti cu Clarinol". No way!
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat