Subiect: Jurnal EveBolt
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 22 mai 2011, 07:59:16
Tina's Avatar
Tina Tina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Mesaje: 2.356
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
Implicit Re: Make it in your way

Citat:
Anterior postat de EveBolt Vezi mesajul
..
@tina grasimile se gasesc si ascunse prin ou, peste[ca.mi place mult cel gras] si alta carne.. deasemenea la salate pun cate o lgrita de ulei de masline extravirgin iar eu dintr.o salata de 300g pot spune ca.s ok, imi satisface nevoia defoame.. si asta are cam 100kcal deci aici e secretul, ma rog, as putea sa mananc mai mult dar nu vreau sa ma indop.. si daca as manca 4 salate dastea pe zi tot n.as indeplini nr d kcal.. plus ca acum ca vin caldurile nu mai am foame, si nu pot sa mananc chestii gatite, calde... asa salatele si fructele merg perfect


Da, sunt grasimi in peste, ou si chiar ma bucur sa aud ca mananci si UM, poti sa incerci si samburi de struguri si daca iti permit ebugetul chiar de dovleac, nuca, susan. Sunt nutritive si satioase.
Si eu as manca salate in prostie, dar cu carne, branza sau oua langa cele 4-7 feluri de legume ). In mare esti fata "cuminte" , se vede ca iti faci temele si citesti si aplici ce trebuie, asa cred eu.
__________________
“Done is better than perfect.” - Sandberg, S.

2005 - 2019: 14 ani de sport in mod constant
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2464 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1947 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]