View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 iun 2011, 11:25:52
ERIKAS's Avatar
ERIKAS ERIKAS este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 apr 2011
Locaţie: lupeni, Romania
Vârsta: 43
Date: 175cm, 76kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mamica ERIKAS - Lupta mea eterna cu kilogramele

Mulţumesc frumos pentru încurajări. De vreo două zile am avut mai puţin timp, aşa că nu am răspuns mai repede, dar cred că mă înţelegeţi. Abia am reuşit să-mi postez meniul, şi el incomplet. Recuperez un pic azi.
Ieri am ieşit pentru prima dată de când am născut, doar cu soţul, câteva ore fără să avem posibilitatea de a suna acasă. Am fost în munţi la un grătar cu colegele mele de la servici...nişte drăguţe, care nu m-au uitat (nici eu pe ele ) şi nu am avut semnal la telefon. Mi-a fost foarte greu la început să mă relaxez, mă tot gândeam la micuţa mea (care era bine îngrijită de bunici, dar eh... gândurile), dar până la urmă a fost o dupăamiază foarte frumoasă, iar Ingrid a fost ok.
Am reuşit chiar să mănânc puţin şi destul de corect , doar un mic şi jumătate de grătar cu salată de crudităţi, şi vreo trei cartofi noi mici. Dar am ajuns acasă, şi am devorat o bucată de plăcintă cu mere, am zis că îmi permit şi eu să buctez atât. Azi m-am ambiţionat şi am pedalat 50 de minute, asta ca să dau jos plăcinta.
Cred că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Cântarul a mai scăzut cu un kg, am mai topit şi ceva centimetrii, dar cel mai important mă simt foarte bine. Simt că pot să fac ceva şi pentru mine, asta după multe luni în care nu prea m-am descurcat la gestionarea timpului, şi de ce să nu recunosc sunt motivată şi de privirile celor din jur, care încep să observe diferenţa.
Aşa că mult succes fetelor şi mii de mulţumiri de încurajări !!!!