View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 26 ian 2010, 19:06:20
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul Kitkat :D

Sport fac, mie imi plac muschii nu oasele, asa ca am facut mereu sport. Doar cand sunt la regim nu fac, pentru ca nu am destula energie. Chiar si acum la South Beach care nu e hipocaloric, obosesc repede... o fii din cauza ca nu am voie nimic dulce, nici fructe si nici cereale si fainoase... chiar nu stiu ce sa zic

Si nu vreau neaparat sa ajung la 48 kg, ma multumesc si daca scap de 2 kg. Nici nu stiu ce sa cred... cand ma vad uneori mi se pare ca arat bine... Si pe urma vad atatea femei cu niste betisoare de picioare, cu fiecare muschi perfect definit... si in momentul urmator imi vad toate grasimile in plus si mai ales zona de sub funduletz si aripioarele de pe coapse, care nu se duc! chiar daca fac sport. Nu stiu cum sa explic... Cand eram mai mica eram mai plinuta desi faceam sport constant, apoi pe la 16 ani am ajuns de la 64 la 54, dar asta cam intr-un an cu diverse regimuri, si nu m-am mai ingrasat inapoi. Asa ca sunt foarte recunoscatoare pt cum arat, sa nu ma intelegeti gresit.

Ma gandeam doar ca poate mai reusesc sa mai dau jos cateva kg 1, 2, 3 e bine oricat. Intr-adevar la greutatea asta slabesc muuuult mult mai greu decat slabeam cand aveam 64.

Cat despre mancatul putin... nu mananc putin pt a slabi, asa mananc eu, asa sunt obisnuita. Si oricu iau suplimente nutritive: omega 3; vitamine pt par, unghii si piele; si altele.

A si inca ceva... mi-e cam rusine sa zic asta... dar am sanii foarte mici, asa ca din cele 53 de kg ale mele nu e nici unul acolo, multe femei cu aceeasi greutate ca mine ar fii mai slabe.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Kitkat; 26 ian 2010 at 19:18:07.