View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 04 feb 2010, 01:42:18
anadrimoon's Avatar
anadrimoon anadrimoon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: tg jiu, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Weight Watchers
Date: 166cm, 70kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy re: Anadrimoon-Eu si bulimia mea

salut,
Woaw nu ma asteptam la o intampinare asa de calduroasa multumesc ...parca pentru prima data nu mai simt singura.
Nu stiu ce sa zic ,nu urmez nici o dieta,astazi(ma refer la 3 feb ) de exemplu am facut clatite,eu si colegele mele de camera.Am papat cred ca vreo 5,dar nu pe toate la o singura masa,asa una acum alta mai tarziu,am mai papat o mancarica de cartofi si o jumatate de paine .............asa cam pe toata ziua.
pot sa zic ca spre seara am incercat sa nu mai pap dupa 18:00 dar mi-a facut pofta una dintre colegele mele cu niste ciocolata.A asa ca pot sa spun ca am papat dulce.....
Fiinca sunt n sesiune si vineri am ultimul examen nu am timp de exercitii fizice dar o sa oncerc in vacanta sa fac un pic de miscare.
Gasesc ca am avut si niste lucruri pozitive la acesta zi(3 feb)de dimineata mi-am baut cafeaua cu lapte ,spre seara mi-am facut un ceai verde si am facut si o plimbare prin oras de vreo jumatate de ora.........deasemenea beau multa apa.
Sincera sa fiu mie frica fiindca nu reusesc niciodata sa ma tin de diete .....iar daca o sa incep acum una mare mea teama e momentul cand voi da gresi si ma voi dezamagi.
Sunt intr-un fel o perfectionista si pentru o greseala cat de mica ma cert cu mine insumi foarte puternic ...........de multe ori ma jignesc in sinea mea(destul de dur ) ............nu ma consider o fata frumoasa si nici prea inteligenta ............
Consider greutate mea vinovata de faptul ca sunt singura si nu am pe cineva langa mine........am gresit de multe ori cand am incercat sa ma infometez si a iesit totul mult mai rau ..............acum ma simt prinsa in acest trup gras si urat pentru totdeauna simt cateodata ca nu voi reusi sa ma reabilitez si sa ajung o slabuta.

Imi pare rau pentru acest mesaj asa de lung dar sunt unele din lucrurile pe care le simt si trebuia sa le zic cuiva..............stiu ca dramatizez dar nu ma pot abtine.
BANUIESC CA VREAU DE LA VOI SA MA JUTATI SA GASESC ECHILIBRU SI SIGURANTA IN PROPRIA-MI PERSOANA.
anadrimoon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2184 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 893 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat