View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 11 sep 2011, 00:13:14
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rodika Simbeteanu

Citat:
Anterior postat de Rodika Simbeteanu Vezi mesajul
A mai trecut trecut o zi si am facut o mare mare greseala in dieta mea . Am papat putina ciocolata. nu stiu cum sa ma abtin de la dulciuri . In schimb am alergat ca o albinuta toata ziua sus jos sus jos prin casa Dar mine e o noua zi si nu am deghind sa renunt. Fetelor care dietea dupa parerea voastra este mai bine de tinut???
Buna Rodi, in primul rand intr-o dieta nu trebuie sa te simti frustrata, de aceea eu personal nu sunt de acord cu o dieta stricta in care sa mi se spuna exact ce trebuie sa mananc si cat...eu cred ca cel mai indicat e sa-ti faci tu singura "o dieta", in functie de programul tau si de alimentele de care dispui plus ca multe diete sunt f costisitoare, si iti cere ore exacte de mancat, ceea ce e cam frustrant, si de aceea dupa ce termini dieta si incepi sa manci normal, pui f repede la loc...ideea e urmatoarea:incearca sa-ti faci tu propria dieta, de exemplu dimineata poti manca carbohidrati(eu mananc o feliuta paine de secara unsa cu branza dietetica, poti sa mai adaugi sunca slaba de pui, poti deseamenea iaurt slab), dimineata se mananca in general mai bine putin pt ca atunci se ard cel mai bine caloriile, deasemenea trebuie sa ai 2, 3, gustari intre mese...si sa-ti spun o faza tare, apropo de ciocolata, pt ca si eu sunt o fana a lor, , ca sa nu te simti frustrata ai voie 2 patratele de ciocolata amaruie pe zi, dar numai atat, eu de exemplu o consum in fiecare zi, si tot slabesc...la pranza trebuie proteine, adica carne de pui, peste, curcan impreuna cu o salata de legume, iar seara ceva slab, usor degerabil, gen salata de legume cu putina sunca sau ou cu legume,sau iaurt slab, branza slaba....fructele nu se consuma pe post de desert, ci ca si gustari, si nu mai mult de 2 categorii de fructe pe zi(ex mar si portocala)...si inca ceva, daca totusi ai pofta de dulce poti manca si putine stafide uscate, sau putine curmale, nuci, ele pt mine sunt dulciuri sanatoase...trebuie sa ai 1000 cal pe zi, iti poti calcula cu ajutorul calculatorului nutritional de pe forum...trebuie sa te inarmezi cu rabdare si perseverenta si cu siguranta vei slabi
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]