View Single Post
  #60 (permalink)  
Vechi 17 iun 2010, 08:23:52
celestina's Avatar
celestina celestina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2010
Locaţie: arges, Romania
Vârsta: 42
Dieta: momentan Scardsale
Date: 163cm, 66kg
Mesaje: 143
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal: De la balenuta la slabuta... Celestina

Ziua 10

mic dejun- cafea fara zahar, 2 felii de paine cu dulceata de capsuni
gustare- mar
pranz- spaghete cu suncă si cascaval
cina- salata cu 1 rosie, 1 castravete, 1 ou fiert, 70 g branza feta, o farfurie de supa, o bucatica de carne de porc afumată
gustare- 8 saleuri

Sport+ 60 min de mers pe jos si 20 de min la stadion+alergare usoara

Au trecut 10 zile de cand m am pus la dieta si, pe langa cele 2 kg date jos, pot sa spun ca ma simt muuult mai bine, probabil si datorita sportului. Nu credeam ca o sa mi placa asa de mult! As minti daca as spune ca am fost la dieta, insa am invatat sa mananc cam tot ce mi pofteste inima, fara sa exagerez. Am mancat in vreo 3 zile si cicololata, insa cate 3 patratele, am mancat si paste - dar am fost atenta cu cantitatea si am avut grija sa le mananc la pranz iar seara sa compensez cu sport, am mancat si pizza- insa doar jumatate, am mancat si inghetata- una cu doar 80 de calorii si am mancat+o la gustarea de la ora 11. Nici caloriile nu pot sa spun ca le am numarat, insa m am obisnuit sa mananc dimineata, am incercat sa iau o gustare pe la 12 sa iau o gustare, p ela 2 pranzul, la 4 iar gustare si la 7 cinA. Si as minti sa spun ca a fost prea greu.Recunosc ca la inceput am avut niste emotii si nu am crezut ca voi slabi daca pap atat, si, dupa o saptamana cand m am urcat pe cantar am fost uimita sa vad ca am dat jos aproape 2 kg. Cu siguranta, si alergatul pe stadion a avut un cuvant de spus. Sa vedem cum vor mai fi si urmatoareel 10 zile!
celestina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1802 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1285 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1028 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]