View Single Post
  #6017 (permalink)  
Vechi 28 ian 2012, 09:58:39
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Buna dimineata,fetelor!
Sunt la serviciu, nu ma pot incalzi....Am tremurat crunt in drum spre hotel si acum am ramas asa.E un ger crunt!Naprasnic!Si astia nu sunt in stare sa ne dea si noua caldura!Salarii nu, caldura nu, liber nu, concediu nu!
Sefu' pleaca in vacanta, in Dubai si noua nu e in stare sa ne dea un salariu amarat de 7 mil....Cateodata imi vine sa iau lumea in cap!

Beau un ceai acum, incerc sa ma dezmortesc si mai tarziu il astept pe iubi aici.Imi facusem planuri sa raman la sala deseara, dar nu pot pentru ca trebuie sa intre parintii pe net, sa vb cu ei, Deci maineseara cred ca raman.Astaseara fac sport in frigul de acasa....Pe 3 pleaca siei din Spania, adica vineri, duminica sunt acasa, dar eu nu-eu usnt la serviciu.Toate evenimentele importante le-am petrecut la serviciu....

Pentru azi am in meniu asa: md 2 banane(nu m-am putut trezi sa iau md consistent si amluat 2 banane de la un magazin in drum spre serviciu), pranz mancare de mazare cu ficatei si 2 felii de paine integrala, cina lapte batut 2% iar la gustari nuci.Si ceaiuri multe!

Rainbow, Roxi, Codruta, Ella, Ancule!Va salut si va pup!Sa aveti si voi un weekend frumos!Eu si Ella lucram deci...ce mai weekend....
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]