View Single Post
  #604 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 08:04:11
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Buna dimineata!
Damo ai perfecta dreptate. Reducerea sau eliminarea mesei de seara duce la rezultate, creierul trebuie educat, fiecare slabeste in ritmul, organismul mai ia si pauze de adaptare, etc.
Toate ne straduim si f. importanta e perseverenta. Ca multe altele, gatesc si pt familie, ma ispitesc dulciurile care de fapt sunt abaterile mele!
Loly in saptamana in care vreau ,,rezultat'', reduc portia la masa de seara si apoi fac miscare= o plimbare cam de 45 min, dus-intors pana la Coloana infinitulului. Seara nu ma apuca foamea rau de tot, daca la masa de la 16-16.30 mananc proteine=piept de pui la gratar sau frigarui din piept de pui sau peste sau chiftelute la cuptor cu orice salata. Pe la 19 mananc niste legume fierte( alternez conopida, spanac, fasole verde,ciuperci), ori cu putina branzica dietetica ori le pun un sos din iaurt degresat ori cu 1 gulie rasa (dar numai adaug ulei de masline!). Mai beau cate un ceai. Practic tot hipocaloric mananc.
La 2-3 saptamani fac o binemeritata ,,pauza'' de stagnare=mentinere, cand suplimentez putin si ma rasfat cu cate o mica abatere dulce.
E normal ca la inceput sa slabim mai repede si apoi sa ,,mearga" mai lent.
Oricum mergem inainte!
Pupici
crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]