View Single Post
  #606 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 18:44:33
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
E foarte bine Aussi ,e aproape 1 kg.Succes si pt. lunea viitoare.

Multumesc Alynuta! Da, si eu am zis la fel..ca e foarte bine. Mi-as dori aceiasi scadere si pentru lunea viitoare. Pe mine ma dezechilibreaza foarte mult intalnirile cu prietenii, invitatiile la mesele de serviciu. Acolo sunt eu scoasa din ritmul meu pe care il tin acum asa de grozav.

Joi am o invitatie acasa la o columbianca. Gateste ea stil columbian...nah..mama ma-sii..ce o sa ma fac?!? Habar nu am..Face party surprise altcuiva..se vor aduce bauturi si desigur or sa fie mancaruri noi pentur mine. Nu am idee cum sa ma port si cum sa fac ca s anu gresesc. Imi doresc mult sa se miste cantarul si Lunea viitoare.

off, off...

apropo de mentinere..fetelor dragelor, eu din 2002 si pana in 2009 am stat la aceeasi greutate. Mici cresteri si scaderi de un kilogram..dar clar nu mi-am schimbat kilogramele de la 56 - 55 de kilograme nu s-a miscat cantarul. Cum ma mentineam?? pai in cursul saptamanii eram perfect cuminte. si cand spun "cuminte" ....asta inseamna cuminte, cuminte..Nu mancam carbs, nu macam dulciuri, nu prajeli, nu alchool. Daar, vineri seara, sambata si duminica ma bucuram de tot ce gateam. Desigur c anu mancam ca nebuna, ca nici stomacul nu mai era obisnuit..daar..mancam ce doream..aveam si paine, si dulciuri..si alune..si ceva chips..si Lune aintram iar in ritm. Mi-a fos tusor..si m-am mentinut fara probleme. Imi amintesc ca pe la petreceri toate femeile erau mirate:"cum naiba faci ca tu mananci de toate-ca deh..era weekend si mancam de toate...., si nu te igrasi!!)..

Acum eu ma lupt sa ajung la kilogramele dorite si apoi sa aplic acelasi lucru la mentinere..

am povestit asta pentru ca mi-au amintit crissa si damo de "mentinere"

va pup!!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].