View Single Post
  #608 (permalink)  
Vechi 15 dec 2011, 14:47:41
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Scuze! Imi iau kilele de carne si plec .


Pai cum ai zis si tu...caltabos, sarmale, ciorba, carnati etc. Are loc slava domnului sa o depoziteze. Uffff Horror.
Mor pe mentalitatea asta ca barbatii trebuie indopati cu carne...si iar carne. Dar acum e cam tarziu sa o schimb pe mama. O sa ma fofilez si eu, o sa gust din una si din alta ca doar nu sunt de piatra si sper sa treaca repede si fara plus-uri.
pai ai sa gusti normal! dar eu cred ca e ok... ca sunt multe carnuri... daca incerci sa eviti putin partile sau alimentele f grase cu atat mai bine! friptura din muschi, ciorba, sarmale, piftie... toate sunt ok; piftia in mod special... pentru ca are numai proteina.. grasimea care se ridica la suprafata o arunci si gelatina aia practic e numai si numai proteina!!! la piftie ai liber grupa mare.. poti sa mananci pana pleznesti... si apoi carbii ti-i iei din legume.. salate sau muraturi! si n ai treaba! eu nu ma beneficiez de chestii din astea ca nu mai sunt acasa. o sa fac piftie de curcan (de porc nu ma ating oricum) sarmale tot de curcan si cred ca fac si cu ciuperci.. gen cele de post.. si ciorba de oase de vita.. si gata! cred ca o salata ca antre si muraturi; iar dulce nu mai fac nimic gen tort.. o sa caut in dulciurile lui montignac! poate un mousse .. ceva f usor!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].