View Single Post
  #6087 (permalink)  
Vechi 16 mai 2012, 13:18:41
roxxialexx's Avatar
roxxialexx roxxialexx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica personalizata cu principii Rina's 90
Date: 160cm, 65kg
Mesaje: 4.716
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de danitza Vezi mesajul

Roxx, eu ti-am sustinut ieri punctul de vedere, ptc impartasim aceleasi convingeri, chiar daca le exprimam diferit. Acum ma vad nevoita sa te indemn la putina moderatie in afirmatii, pentru ca , uite, pentru mine, cateva grame de grasime in minus conteaza enorm si ma bucur cand scap de ele. Tu, daca ai de calatorit de la 50 la 45kg, n-ai nici cea mai vaga idee ce inseamna sa te trezesti in fiecare dimineata cu dureri de picioare sau cat e de greu sa te apleci sau sa-ti dai duhul facand 10 abdomene sau sa inoti 2min si sa te opresti pentru ca nu mai poti. Eu am pornit de la peste suta si crede-ma, fiecare gram minus e o mare biruinta. Te rog mult sa respecti efortul celor de aici, ptc scopul acestui forum este sa ne sustinem unii pe altii in lupta impotriva kilogramelor. Asta presupune si sa ne bucuram pentru ceilalti atunci cand scapa de 50g sau sa vedem cum scapam de colaceii de deasupra chilotilor. Pana la urma, daca acei colacei n-ar fi fost preocuparea ta cea mare, n-ai fi pe acest forum. Daca fetele vor sa-si arate colaceii, foarte bine. I-as arata si eu, dar deocamdata nu a venit timpul.
Eu nu am calatorit deloc de la 50 la 45 ci cam de aproape de 80 dupa ce am urmat un tratament si au avut loc alte schimbari in viata mea. Adauga la asta probleme genetice de varice si ai sa vezi ca stiu si eu cum e sa te doara picioarele si in somn. Stiu ce inseamna fiecare gram de grasime in minus, mai ales dupa ce am inceput regim de viata sanatos si am aflat ca am colesterolul aproape 300 desi eu mancam multe legume, ca apoi sa aflu ca la 25 de ani am risc de boli cardio dupa ce o tampita de doctorita mi-a recomandat gresit medicamente care le luam de aproape 3 ani.
Respect efortul tuturor, mereu am incurajat si am felicitat persoanele pentru fiecare gram dat jos pentru ca si eu la randul meu stiu cat de greu este.
Nu am nimic cu oamenii care isi arata colaceii, care vorbesc de ei si asa mai departe, dar eu nu fac asta pentru ca nu kilogramele efective sunt problemele mele
roxxialexx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2018 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1244 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de roxxialexx; 16 mai 2012 at 13:22:33.