View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 26 oct 2012, 11:27:42
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: Absenta menstruatiei

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Am ajuns pana la urma la doctor cu analizele si am incept tratamentul cu Cyclo Progynova. Iau deja de 2 sapt si astept pauza sa vad daca vine menstruatia. O intrebare am si eu: pe prospect scrie ca poate da crestere sau scadere in greutate. Credeti ca ma pot ingrasa de la pastile? Doctorita mi-a zis ca pot sa dea pofta de mancare, dar nu ma ingras daca nu mananc mult. Numai ca pe prospect nu scrie ca dau pofta de mancare, scrie ca ingrasa...
hei, nu te mai stresa atat ! niste pastile nu au cum sa ne ingrase .. eu la concluzia asta am ajuns .. si eu am inceput de 3 zile tratament cu anticonceptionale, dupa ce am incercat multe alte pastile cu hormoni in doze mai mici sau mai mari .. si nu m`am ingrasat ba din contra, am avut perioade in care am mai slabit cate un kg din cauza ca a inceput scoala, poate nu aveam timp sa mananc asa cum trebuie .. mai faceam si miscare ..
deci totul tine de subconstientul nostru .. pot da o oarecare pofta de mancare, dar tot ce trebuie sa faci este sa stii cum sa o tii sub control mananca cate putin si des ca sa nu simti foamea, fa miscare si sigur nu te vei ingrasa !
eu acum iau cate 21 de zile cu 7 pauza timp de 6 luni .. ar trebuii sa fiu super stresata ca ma voi ingrasa, nu? dar daca te gandesti .. absenta menstruatiei nu poate duce la ingrasare ?? ba desigur ca poate ! asa ca mai bine tratam problema decat sa ne ingrijoram pt niste kilograme ..
daca vezi cumva ca iei in greutate, primul pas pe care il faci este sa iti controlezi bine alimentatia si sa vezi dupaia daca vina este de la pastile sau de la tine .. in caz ca te ingrasi in continuare si alt motiv nu poate sa fie decat pastilele, te duci frumusel la doctora si`i spui si rezolvati problema
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat